فریم ریت بالا یا جزییات بیشتر؟!

با سلام
میرم سر اصل مطلب:
اونایی که با pc بازی میکنن به 3 دسته تقسیم میشن:
1-اونایی که سیستم هاشون اونقدر قویه که هر بازی رو بخان میخرن و با حداکثر جزییات به راحتی اجراش میکنن.
2-اونایی که سیستمشون نسبتا ضعیفه و فقط میخان هر طوری شده بازی رو اجرا کنن.
3-اونایی که کامپیوترشون نه خیلی ضعیف و نه خیلی قویه
اونایی که تو دسته 1 و 2 هستند که تکلیف مشخصه ولی دسته 3 میخام ببینم بیشتر دوست دارید تو یه بازی فریم ریت بالا بگیرید یا جزییات بیشتری داشته باشید؟! و در این مورد بحث کنیم که کدام یک به لذت بازی اضافه میکنه و اصلا تو بعضی سبک از بازی ها ممکنه متفاوت باشه!!!
و اینکه معمولا چند فریم رو (برای سبک های جداگانه) مناسب میدونید و این مورد رو برای بازی های روز بررسی کنیم.
با تشکر...فکر کنم با همکاری دوستان تاپیک مفیدی خواهد بود.

به نظر من فریم ریت مهمتره.نگفتم جزییات مهم نیست.ولی اون مهمتره.چون روان تر اجرا شدن بازی به افزایش کیفیت بازی کردن کمک میکنه.البته باز بستگی داره که جزییات رو تا چه حدی پایین بیاریم.چون جزییات خیلی پایین هم حال نمیده.

بنظر من هم بحث مسخره ایه.کسی که میخواد یه بازی رو با فریم 20 یا پایینتر بازی کنه سنگینتره بازی نکنه.برای خودش هم خوب نیست.سر درد و اینحرفا./:)حالا موضوع خنده دار این تاپیک اینه که مثلا داریم OBLIVION رو با 6200 اجرا میکنیم تنظیمات گرافیکی رو بزاریم بالا ولی فریم ریت پایین باشه بهتره یا تنظیمات پایین باشه و فریم ریتی که بتونیم بازی رو انجام بدیم.آدم عاقل کدوم کار رو انجام میده؟

خوب سمیر درست میگه!

اما من توی اجرای هیچ بازیی بجز کرایسیس مشگل نداشتم!! (بماند)

واولین و تنها بازیی که حاضر شدم از خیر گرافیک بگزرم و اونو روی Ultra بازی نکنم بازی GRID هستش !!

بابا لامذهب اصلآ نمیتونم چیزی تشخیص بدم! همه چیز مات میشه البته چون من ............ هستم !!

به هر حال من روی مدیوم بازی میکنم!! مات شدن نصویر هم به خاطر سر عت بالا هست !!

اما واقعآ کس حاضر میشه به خاطر فریم بره سراغ گرافیک و جزعیات!! همون بازی نکنه سنگین تره!!

بره عکس بازی ها رو ببینه !! :laughing: :biggrin1:

بنظر من هم بحث مسخره ایه.کسی که میخواد یه بازی رو با فریم 20 یا پایینتر بازی کنه سنگینتره بازی نکنه.برای خودش هم خوب نیست.سر درد و اینحرفا.حالا موضوع خنده دار این تاپیک اینه که مثلا داریم OBLIVION رو با 6200 اجرا میکنیم تنظیمات گرافیکی رو بزاریم بالا ولی فریم ریت پایین باشه بهتره یا تنظیمات پایین باشه و فریم ریتی که بتونیم بازی رو انجام بدیم.آدم عاقل کدوم کار رو انجام میده؟
عزیز جون کسی شما رو مجبور به پست دادن نکرده!!!!!!!! نظرت برای خودته و به کسی نمیتونی تحمیل کنی! در ضمن موضوع تاپیک مشخصه: فریم ریت بالا یا جزییات بیشتر! کسی از شما درباره تاپیک نظر نخاست!

حالا خودمم نظرم رو میدم:
به نظر من تا حدی که فریم ریت قابل تحمل باشه باید جزییات رو زیاد کنیم! البته فریم از 25 کمتر نیاد!
در ضمن در بعضی سبک ها فرق میکنه مثلا در ریسینگ یا اول شخصا فریم ریت بالا عامل مهمیه! اما مثلا تو یه بازی ادونچر کمی هم افت فریم داشته باشیم قابل تحمله! یا یه بازی فکری که همش رو یه قسمت خاص باید تمرکز داشته باشیم خب جزییات زیاد مسلما کمک زیادی میکنه! (برای زیبا تر شدن بازی)
در ضمن از بازی های جدید لطفا فریم ریتی که تو جزییات مختلف میگیرید رو بگید! (با ذکر سیستم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or