فریمور ps3 downgrade شد

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
سلام به همه ی بچه ها
من خودم خیلی از این خبر خوشحالم این خبر میتونه گام بزرگی در هک شدن 3 باشه هکر ها موفق شدن که فریمورهای های ps3 رو از 1.60 به 1.50 داونگرید کنن در این لینک اموزش این کار همراه با ویدئو موجوده هدف از انجام این کار کار کیردن ایسو لودر بر روی فریمورهای 1.50 هست
http://www.ps3-hacks.com/2007/05/18/ps3-firmware-160-to-150-downgrade/

آخرین ویرایش:
من خودم خیلی از این خبر خوشحالم این خبر میتونه گام بزرگی در هک شدن 3 باشه هکر ها موفق شدن که فریمورهای های ps3 رو از 1.60 به 1.50 داونگرید کنن در این لینک اموزش این کار همراه با ویدئو موجوده هدف از انجام این کار کار کیردن ایسو لودر بر روی فریمورهای 1.50 هست
باز هم فرقی نکرده. میان یه کاری میکنن که بازی با یه FW خاصی اجرا بشه مثل NGS. مثلا Heavenly Sword رو کاری کنن که فقط با FW 1.9 یا بالاتر قابل اجرا باشه. اون وقت میخوان چی کار کنن :biggrin1:.
درضمن صد هزار و یک راه وجود داره که کاری بکنن بازی به هیچ طریقی از روی HDD لود نشه. مثلا من باوجود 160 گیگ هاردی که روی XBOX بسته بودمف هیچ وقت موفق نشدم Ninja Gaiden و Ninja Gaiden Black رو روش نسب کنم. البته نسب میشد ولی اجرا نمیشد و یه نوشته ژاپنی با لوگوی TEMCO , Team Ninja میامد که نمیدونم چی نوشته بود ( احتمالا نوشته بود ضد حال رو داشته باش که نمیتونی بازی رو از HDD اجرا کنی :biggrin1:). یا خودم رو کشتم و نتونستم God of War , God of War II رو از روی هارد PS2 اجرا کنم ( همون برنامه Isoloader ای که شما حرفش رو میزنید در PS2 اسمش HD Loader هست ;) ).
خلاصه اگه سونی بخواد به سیم آخر بزنه عمرا نتونن کاری از پیش ببرن.
پ.ن. اون که نسل قبل بود، ملت هکر تو اجرا کردن کلی بازی مثل چی تو کل گیر کرده بودن این که نسل جدیده :laughing:.

این خبر قدیمی هست مال تقریبا 3 ماه پیش !
باز هم فرقی نکرده. میان یه کاری میکنن که بازی با یه FW خاصی اجرا بشه مثل NGS. مثلا Heavenly Sword رو کاری کنن که فقط با FW 1.9 یا بالاتر قابل اجرا باشه. اون وقت میخوان چی کار کنن
برای این مشکل خیلی وقت که راه حل پیدا شده
خودم رو کشتم و نتونستم God of War , God of War II رو از روی هارد PS2 اجرا کنم
برای اجرای این بازی از روی هارد خیلی وقت پیش من Patch رو روی اینترنت دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or