فریمور نسخه 4.0 برای PS3 در هفته آینده منتشر میشود + جزئیات

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir2100

Tech Team
کاربر سایت
سونی تایید کرد فریمور نسخه 4.0 برای PS3 در هفته آینده منتشر میشود.

این فریمور در 17 دسامبر هنگام با عرضه ی PSVita در ژاپن منتشر میشود.

این فریمور میتواند PS3 شما را مانند یک هاب برای PSVita باشد. شما میتوانید بازی ها,عکس ها,ویدئوها,موسیقی ها و حتی سیو بازی ها را با PSVita به اشتراک بگذارید.

با توجه PlayStation blog شما میتوانید این فریمور را بر روی PSVita نیز استفاده کنید.

دیگر تغییرات این فریمور برای کاربران PlayStation Plus عبارت است از: بصورت اتوماتیک پچ بازی ها,برنامه های سیستم,همگام سازی تروفی ها و بازی ها و ویدئو های پیشنهادی انجام میشود.

همچنین شما در PSN قادرید خصوصی سازی بیشتری انجام دهید و درخواست های دوستان و پیام هار ا کنترل کنید.

همچنین ویژگی های تایید نشده ای نیز وجود دارند به نقل از Just Push Start : حذف بک آپ های PSVita,آیکن جدید XMB برای PS Plus, کنترل از راه دور PSVitaو همچنین پوشه برنامه های PSVita روی XMB .

پشتیبانی از زبان انگلیسی و هنگامی که دستگاه شما در حالت تعادل به سر نمیبرد هشداری به شما داده میشود !

منبع:

www.eurogamer.net/articles/2011-11-30-ps3-firmware-4-0-releasing-this-week-details

به هفته ی آینده نمیکشه منتشر شد من امروز ساعت 2.30 دستگاه رو آپدیت کردم به ورژن4 بسیار هم زشت شده، لوگوی PS3 رو هم در یک حرکت خود جوش ورداشتن...!!

آخرین ویرایش:
امروز مثل این که آپدیت منتشر شد کلا برای همه رفت پی کارش . منم ساعت 1-2 بود پیغام آپدیت رو دریافت کردم .

کاملا سونی بازم ترس رو احساس کرده که 3.7X و.. به زودی هک میشه!!! واسه همین دست به کار شده به نظرم!

فریمور جدید هم تاپیک میخواد؟!

کاملا سونی بازم ترس رو احساس کرده که 3.7X و.. به زودی هک میشه!!! واسه همین دست به کار شده به نظرم!

یحتمل همینطوره
چون اگه دقت کنین از 3.55 که همینجوری داره هک میشه میره جلو !!! هی پشت سر هم فریمور جدید داده

تو رو خدا بسه:(ترکوندید حجم دانلود رو.

راستی یه سوال از دوستان دارم.چرا تو لایو یا psn نمیشه همزمان با اینکه داریم دانلود میکنیم،بازیمون رو هم بکنیم؟خیلی تکنولوژی پیچیده ایی نیاز داره:-/:d

والا من PS3 ندارم ... خبر رو همین امروز یوروگیمر زده منم نمیدونستم که امروز آپدیت اومده...ببخشید...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or