خبر رسمی فریمور رسمی دوال سنس برای ویندوز منتشر شد

Persia Tech

کاربر سایت
بالاخره بعد از مدت ها انتظار اپدیت کننده رسمی فریمور دسته پلی استیشن 5 برای ویندوز منتشر شد
برای اپدیت دسته دیگر نیازی به کنسول 5 ندارید چنانچه فقط این دسته برای بازی های ویندوز انتخاب کردید
برای اپدیت رسمی می تونید این اپ دانلود کنید و فریمور دسته در حالی به کامپیوتر با کابل تایپ C متصل هست اپدیت کنید

هر چند برخی از بازی به طور رسمی از این دسته پشتیبانی می کردن و حتی در برخی بازی های هاپتیک فیدبک نیز پشتیبانی می شد اما برای سایر بازی ها دسته حتی شناسایی نیز نمی شد و لازم بود تحت نرم افزار غیر رسمی خاصی به عنوان دسته ONE به ویندوز شناسایی می شد
اپدیت اخر دسته 0297 با کمک نرم افزار DualSenseX این قابلیت رو به پی سی بازان می ده که بتونن قابلیت هاپتیک یا ADAPTIVE TRIGGER به بازی های خاصی اضافه کنن
یکی از این نمونه ها برای بازی سایبر پانک هست
Cyberpunk 2077 New Mod Introduces DualSense Adaptive Triggers Support on PC

آخرین ویرایش:
چه خبر خوبی.
الان فقط میمونه که کیفیت کلی این گیم پد هم بهتر بشه و عمر طولانی تری داشته باشه.
اگه ساپورت استفاده از هپتیک فیدبک برای تمام بازیها روی PC ایجاد بشه، حرکت خیلی بزرگی هست.
به ادامه خبر اضافه کردم الان دیگه به صورت غیر رسمی برای بازی های معروف می تونن پچ بدن
متاسفانه این اپدیت همچنان نمی ذاره دیسپلی اف بشه یعنی کلا بعد از مدت زمان تعیین شده مانیتور خاموش نمی شه
البته با بلوتوث مشکلی نیست چون بعد از یک مدتی کلا دسته خاموش می شه

این دسته هایی که اخرشون A داره بهتر شدن اما در کل کیفیت کلیش باید بهتر بشه
باتریشم همین طور خیلی زود خالی می کنه
اما خوب تجربه ش عالیه خیلی خیلی بهتر از دسته 4 هست

امروز صبح دیدم و آپدیت هم کردم ولی هنوز تست نزدم.

تا به الان توی بازی Metro Enhanced تریگر ها خیلی مشتی جواب میدادن ولی هپتیک فیدبک بیشتر یه ویبره ریز بود.

اما توی دث لوپ هم تریگر ها خیلی توپ بودن هم هپتیک دیوانه کننده بود قشنگ سطح زمینی که روش راه میرفتم احساس میشد.

برای بازی هایی مثل Elden Ring و Forza 5 مشکل داشت یعنی دسته شناسایی نمیشد و اینا که با DS4Windows و HidHide اوکیش کردم.

DualSense X هم برنامه جوابی هست مخصوصا برای تنظیم RGB روی دسته و قابلیت های هپتیک و ... اما برای سازنده ش هم نوشتم اگر بتونی برای بازی های مختلف مد درست کنی خیلی جوابه که این مد CP2077 همینکارو میکنه.

بالاخره بعد از مدت ها انتظار اپدیت کننده رسمی فریمور دسته پلی استیشن 5 برای ویندوز منتشر شد
برای اپدیت دسته دیگر نیازی به کنسول 5 ندارید چنانچه فقط این دسته برای بازی های ویندوز انتخاب کردید
برای اپدیت رسمی می تونید این اپ دانلود کنید و فریمور دسته در حالی به کامپیوتر با کابل تایپ C متصل هست اپدیت کنید

هر چند برخی از بازی به طور رسمی از این دسته پشتیبانی می کردن و حتی در برخی بازی های هاپتیک فیدبک نیز پشتیبانی می شد اما برای سایر بازی ها دسته حتی شناسایی نیز نمی شد و لازم بود تحت نرم افزار غیر رسمی خاصی به عنوان دسته ONE به ویندوز شناسایی می شد
اپدیت اخر دسته 0297 با کمک نرم افزار DualSenseX این قابلیت رو به پی سی بازان می ده که بتونن قابلیت هاپتیک یا ADAPTIVE TRIGGER به بازی های خاصی اضافه کنن
یکی از این نمونه ها برای بازی سایبر پانک هست
Cyberpunk 2077 New Mod Introduces DualSense Adaptive Triggers Support on PC
داداش این چیزی که گذاشتی چه طور کار میکنه من با برنامه ds4 window دسته را فعال میکردم تو هیچ بازی اون تکنیک هاش کار نمیکنه و این برنامه شما گذاشتی هم نصب کردم دسته را هم اپدیت کردم و تو بازی سایبرپانک هیچ تغییری ایجاد نشده اصلا اون تکنیکهای ps5 رو پی سی اعمال نمیشه و مثل همون دسته معمولی ویبره میزنه میشه بیشتر راهنمایی کنین و روش استفادش را بگین

• Like
Reactions: Sega_genesis
داداش این چیزی که گذاشتی چه طور کار میکنه من با برنامه ds4 window دسته را فعال میکردم تو هیچ بازی اون تکنیک هاش کار نمیکنه و این برنامه شما گذاشتی هم نصب کردم دسته را هم اپدیت کردم و تو بازی سایبرپانک هیچ تغییری ایجاد نشده اصلا اون تکنیکهای ps5 رو پی سی اعمال نمیشه و مثل همون دسته معمولی ویبره میزنه میشه بیشتر راهنمایی کنین و روش استفادش را بگین
باید اون نرم افزار اخری که گفتم با فایل مخصوصش از اون سایت بگیرید اجراش کنید
اون غیر رسمی هست
اما خود سونی بازی های انحصاریش دارن نیازی نیست GHOST WIRE بر فرض داشت

سلام دوستان من چند وقتیه درگیر این موضوع هستم اگه میشه راهنماییم کنید.من فریمور دسته ریختم و با وصل کردن سیم به کامپیوتر آپدیتش کردم.ولی بازی مثل انچارتد فقط با سیم دسترو میشناسه و از قابلیت هاش میتونم استفاده کنم.با بلوتوث که وصل میشم اصلا دسترو نمیشناسه.حتی با برنامه استیمم امتحان کردم.میخواستم بدونم فقط با سیم میشه از قابلیت های دسته مثل trigger استفاده کنیم.ایا با اپدیت کردن فریمور این قابلیت اضافه شده که بشه از trigger تو بازی های دیگه استفاده کرد یا فقط بازی های خاص مثل metroو... میشه استفاده کرد

سلام دوستان من چند وقتیه درگیر این موضوع هستم اگه میشه راهنماییم کنید.من فریمور دسته ریختم و با وصل کردن سیم به کامپیوتر آپدیتش کردم.ولی بازی مثل انچارتد فقط با سیم دسترو میشناسه و از قابلیت هاش میتونم استفاده کنم.با بلوتوث که وصل میشم اصلا دسترو نمیشناسه.حتی با برنامه استیمم امتحان کردم.میخواستم بدونم فقط با سیم میشه از قابلیت های دسته مثل trigger استفاده کنیم.ایا با اپدیت کردن فریمور این قابلیت اضافه شده که بشه از trigger تو بازی های دیگه استفاده کرد یا فقط بازی های خاص مثل metroو... میشه استفاده کرد
بله فقط با سیم این قابلیت ها فعال میشن
من با بلوتوث نسخه های کرکی رو تست کردم جواب میدن مثل آنچارتد و اسپایدرمن و فیفا 23 ولی رو استیم هنوز تست نکردم

بله فقط با سیم این قابلیت ها فعال میشن
من با بلوتوث نسخه های کرکی رو تست کردم جواب میدن مثل آنچارتد و اسپایدرمن و فیفا 23 ولی رو استیم هنوز تست نکردم
عزیز شما چجوری تست کردی.من با بوتوث که وصل میشم اصلا دسترو نمیشناسه.روی بازی انچارتد نسخه کرکی الان تست کردم اصلا دسترو نمیشناسه چه برسه که بخوام از قابلیت هاش استفاده کنم

عزیز شما چجوری تست کردی.من با بوتوث که وصل میشم اصلا دسترو نمیشناسه.روی بازی انچارتد نسخه کرکی الان تست کردم اصلا دسترو نمیشناسه چه برسه که بخوام از قابلیت هاش استفاده کنم
با بلوتوث شما ببین تو control panel بخش hardware دسته شناخته شده اصلا‌؟ دکمه ها واکنش دارن؟

اره تو کنترل پنل میرم دسترو شناخته و کار میکنه ولی تو بازی میرم دسته کار نمیکنه.با برنامه استیم میرم دسته کار میکنه ولی قابلیت های دسترو نمیشه استفاده کرد

فقط داداش یه سوال دیگه.وقتی با سیم وصلیم و بازی میکنیم.راهی هست که کاری کنیم دسته شارژ نشه.چون اگه کلا با سیم بخوایم بازی کنیم باتری دسته خراب میشه

اره تو کنترل پنل میرم دسترو شناخته و کار میکنه ولی تو بازی میرم دسته کار نمیکنه.با برنامه استیم میرم دسته کار میکنه ولی قابلیت های دسترو نمیشه استفاده کرد
فقط داداش یه سوال دیگه.وقتی با سیم وصلیم و بازی میکنیم.راهی هست که کاری کنیم دسته شارژ نشه.چون اگه کلا با سیم بخوایم بازی کنیم باتری دسته خراب میشه
پس شما مجبوری از سیم استفاده کنی. اتفاقا خودم از عید به اینطرف با سیم بازی میکنم و زیاد با بلوتوث وصلش نمیکنم و مشکلی نداشتم. فقط من دستم توی آنالوگ چپ دچار دریفت شده که هنوز خیلی حساس نیست ولی خیلی زودتر از 400 ساعت بازی به سراغش اومده!

اینا چرندیاته خراب نمی شه تازه باتریشم قابل تعویضه و با 50 تومن اجرت انجامش می دن خودتونم می تونید خیلی راحته
دسته 5 چون فست شارژ نیست مشکلی براش پیش نمیاد
باتری 5 چون خیلی چرته کلا بی سیم هم بازی کنید هر 6 7 ساعت باید شارژر کنید باز همون می شه کلا من تا میام یکم بازی کنم می بینیم باز باید سیم بزنم بهش
کاش مشابه دسته xbox بود دو تا باتری سونی اصل می نداختم بهش 70 ساعت شارژ می داد حتی اگه دسته 5 مصرفشم زیاد باشه بازم 40 50 ساعت می داد با الترا فست شارژر هم 1 ساعته باتری های 2500 شارژر می شن کلا خیلی توی ایکس باکس با این حرکت راحت شدم 5000 میلی امپر کجا 1000 تا کجا

اینا چرندیاته خراب نمی شه تازه باتریشم قابل تعویضه و با 50 تومن اجرت انجامش می دن خودتونم می تونید خیلی راحته
دسته 5 چون فست شارژ نیست مشکلی براش پیش نمیاد
باتری 5 چون خیلی چرته کلا بی سیم هم بازی کنید هر 6 7 ساعت باید شارژر کنید باز همون می شه کلا من تا میام یکم بازی کنم می بینیم باز باید سیم بزنم بهش
کاش مشابه دسته xbox بود دو تا باتری سونی اصل می نداختم بهش 70 ساعت شارژ می داد حتی اگه دسته 5 مصرفشم زیاد باشه بازم 40 50 ساعت می داد با الترا فست شارژر هم 1 ساعته باتری های 2500 شارژر می شن کلا خیلی توی ایکس باکس با این حرکت راحت شدم 5000 میلی امپر کجا 1000 تا کجا
منم این داستان رو دارم، به اجبار واس 5 استند شارژ گرفتم. تو مخ بود وسط بازی یهو وصلش کنم به پاور بانک. استند شارژ به شدت توصیه میشه.

واس xbox چهارتا باتری انرژایزر ۲۷۰۰ با شارژر فست گرفتم. واقعا خیلی دیر به دیر شارژ می‌کنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or