فروش XP SP3 GAMING همرا با جايزه

Mr-Game

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
سلام
قبل از هر چیز توجه داشته باشید که ویندوز SP3 XP هنوز به طور رسمی از طرف Microsoft عرضه نشده .
این ویندوزی که من برای فروش در نظر گرفتم دستکاری شده :
یک سری برنامه های کاربردی بهش اضافه شده
ظاهرش شبیه به ویستا شده
SIDEBAR و چندتا قابلیت دیگر ویستا هم بهش اضافه شده که در ادامه اونها رو بهتون معرفی میکنم .

1- نصب ویندوز

24v5gkw.jpg

2- لود

2hgzt39.jpg

28koeoi.jpg

3- ظاهر ویندوز

9urwo7.jpg

4- تغییرات

287qlqe.jpg

9u6elv.jpg

etxp1y.jpg

2sagubn.jpg

2rwxeva.jpg

25yu441.jpg

2w3svlu.jpg

dgiffd.jpg

5- برنامه های نصب شده
2yn2uf7.jpg

6- نظر من در مورد این ویندوز

خب تا اینجا امیدوارم با ویندوز حال کرده باشید حالا میرسیم به خود ویندوز .
نصب ویندوز به نسبت SP2 طولانی تره ( به دلیل نصب برنامه های کاربردی ) .
لود ویندوز سریع هست میتونم بگم دو برابر سریعتر از SP2 لود میشه .
معمولا ویندوزهای دستکاری شده پر از باگ و ایراد هستند ولی این ویندوز هیچ ایرادی نداره .
اين ويندوز مال هيچ شركت يا نهاد خاصي نيست و از يك سايت هاي خارجي دانلود شده .

هزینه خرید 3000 تومان به اضافه 1000 تومان هزينه پست میباشد .
همراه با windows یک عدد CD رایگان( محتواش شانسیه ممكنه بازي NARUTO براي PC باشه !) ارسال میگردد .
جهت خرید مبلغ 4000 تومان را
به شماره حساب 6037991024826285 بانک ملی ایران ( ملی کارت )
به نام سعید اکبرزاده واریز کرده
اسکن ان را همراه با ادرس و شماره تماس و نام خود به من PM کنید یا به ایمیل MRGAMEZ2003@YAHOO.COM ارسال کنید .

آخرین ویرایش:
سعید جان سلام
این ویندوزو خودت نصب کردی؟ من خیلی علاقه به Side Bar دارم الان دو تا از این ویندوزا خریدم روی پک هردو هم عکس Side Bar بود ولی بعد از نصبشون اثری از Side Bar ندیدم بعدش توی My Camputer درایوها شبیه ویستا هستن زیرشون اون مستطیل ظرفیت هست؟هر وقت از حجم فایلهایی که توی یه درایو هست کم کنیم سریعا روی اون مستطیل ظرفیت تاثیر میذاره ؟ یا نه بعد از ریستارت شدن تغییر میکنه؟
اگه میشه قیمتم کمتر کن

سعید جان سلام
سلام
این ویندوزو خودت نصب کردی؟
اره ... ( بند شماره 6 رو نخوندی ؟!‌)

توی My Camputer درایوها شبیه ویستا هستن زیرشون اون مستطیل ظرفیت هست؟
نه این قابلیت رو نداره

هر وقت از حجم فایلهایی که توی یه درایو هست کم کنیم سریعا روی اون مستطیل ظرفیت تاثیر میذاره ؟ یا نه بعد از ریستارت شدن تغییر میکنه؟
نه بعد از 1 ثانیه تغییرات رو اعمال میكنه و احتیاجی به ریستارت نیست

اگه میشه قیمتم کمتر کن
باشه به خاطر شما قیمت رو كردم 3 تومن

بنده پارسال سرور پک3 که برای شرکت Pars (البته خیلی از شرکت ها همین رو به اسم خودشون و با پک خودشون می فروشند) خریدم و نصب کردم بله یک سری برنامه های کاربری با Skin ویستا روش نصب بود اما انقدر کرش و باگ داشت که حتی یک FaxModem ساده رو که Sp2 خودش بدون نیاز به سی دی میشناخت نتوستم با CD نصبش کنم ( بنده همون مودم رو برای سیستم دوستم که sp1 داشت با CD نصب کردم) بگذریم از اینکه ویندوز آپدیت هم نمیشد و 3000 تومان الکی دادم البته چون عکس رو CD جالب بود یه مدت تزیینی جلوی میزم میزاشتم که پسر بچه همسایه ازش خوشش اومد کادویی دادم حال کنه قاطیه اسباب بازی هاش کرد کلا چیز جالبی نبود الان دوباره همون sp2 (با کراک آپیدیت ویرایش جولای 2006) نصب کردم و 7 ماهه که روی سیستم هستش در ضمن کلی برنامه و گیم روی سیستم دارم و لود و Reset ویندوز 30 ثانیه بیشتر طول نمی کشه پس لطفا نگید لود 2 برابر sp2 هستش تازه سیستم من مال زمانی هست که p4 تازه اومده بود بازار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or