فروش Xbox360 با كلي چيز !

Decalist

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
فروش يك Xbox360 با Region - PAL با 11 بازي از جمله Crackdown - Saints Row - Pro6 - Table Tennis و ........... همراه با كابل براي وصل شدن به مانيتور و تبديل هاي آن همراه با يك فن . درايو دستگاه هم سامسونگ هست .

قيمت : 320 تومن . (اگر كسي خواست تخفيف هم ميديم چون فوريه )

چنتال سوال داشتم :
1-premium هستش دیگه؟
2-برند کابل مانیتور چیه؟(Real یا دراگون؟)
3-لیست کامل بازی ها رو لطفا قرار بدید.
4-چند وقته خریدید؟
5-اگر مشکلی داره(مثل مشکل گرمایی و یا اررور) بفرمایید.

متشکرم:)

چنتال سوال داشتم :
1-premium هستش دیگه؟
2-برند کابل مانیتور چیه؟(Real یا دراگون؟)
3-لیست کامل بازی ها رو لطفا قرار بدید.
4-چند وقته خریدید؟
5-اگر مشکلی داره(مثل مشکل گرمایی و یا اررور) بفرمایید.

متشکرم:)

دوست عزيز دارم ميگم PAL هست و پال ها هم پيشتراش كر پك هست . اگر ميخري دستگاه رو ليست بازي هاشو بزارم ! 80 روز هست كه خريدمش ! ;) مشكل حرارتي هم نداره . ارور هم نميده ! من دارم ميگم دستگاه فن داره !!!!!!!!!!!! بخون ديگه خوب اون بالا رو . كابل وصل شدن به مانيتور هم يعني اينكه به جاي اينكه با تي وي بازي كني 360 رو وصل ميكني به مانيتور و با كيفيت بهتري بازي ميكني البته اگر HDTV نداري

بخون دیگه خوب اون بالا رو!!! من میگم برند(مارک) کابل Vga شما چیه اون وقت شما توضیح میدی که کابل Vga چه کاربردی داره!!!

درضمن چرا اینقدر گرون میدی؟ من فکر کردم Pre هستش!

بخون دیگه خوب اون بالا رو!!! من میگم برند(مارک) کابل Vga شما چیه اون وقت شما توضیح میدی که کابل Vga چه کاربردی داره!!!

درضمن چرا اینقدر گرون میدی؟ من فکر کردم Pre هستش!

ببنين من نميدونم چي ميگي !!!؟؟ قيمت هم 270 تومن هست ! درست من اونجا گرون زدم ! اگر ميخواي شماره تماس بدم

آخرین ویرایش:
ببنين من نميدونم چي ميگي !!!؟؟ قيمت هم 270 تومن هست ! درست من اونجا گرون زدم ! اگر ميخواي شماره تماس بدم

ببخشید الان مموری کارت روش هست؟
من میخوامش! یه PM بهم بزن یا همینجا تلفن تماس بده!

مرسی:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or