فروش XBox 360 premium/j 2007

Niko Bellic 2

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
یک دستگاه XBox 360 premium/j 2007 بفروش میرسد.

سلام به همه دوستان
ممنون از دوست عزيزم كه تاپيك رو ايجاد كردن خوب اينم مشخصاتش:
xbox 360 premium كه ريجنش j هست و توليد سال 2007 كه درايوش samsung هست و همه وسايل داخل جعبه مثل hard 20g و 1 ماه اشتراك gold رايگان و fan NYKO اصل و 15 عنوان بازي بفروش ميرسد. دو ستان دستگاه تا حالا از لايو بن نشده و هيچ مشكل گرمايي هم نداره. 6 ماهه خريداري شده كه توي دي و خرداد هم كلا جمع بود. و در هفته 2 يا 3 بار بازي مي كردم هر بارم 1.5 تا 2 ساعت. دستگاه آروم و بي آزاري هست. ميشه گفت در حد نو. تا حالا بازي hp توش نزاشتم. قيمت هم 410 هستش. بدليل ارتقا سيستم.
اينم شمارمه 09355083063
اميرحسين

آخرین ویرایش:
دوستان چتد تا عكس گذاشتم از دستگاه و همه چيز:
اين لينكش:
http://i29.tinypic.com/34rzjls.jpg اين از پشت كنسوله.
http://i31.tinypic.com/2jfafs5.jpg اينم دسته جمعيه.

34rzjls.jpg

اينم دسته جمعي:

2jfafs5.jpg

ابن عكس ها اميد وارم كمك كرده باشه. راستي قيمت به 400 هزار كاهش پيداكرد.
اينم مشخصات ورچسب
LOT NO:0712
TEAM:WZHO

به خدا دستگاهم تميزه ها :crying1:. من تضميني بهتون ميدم. دستگاه نو رو اونم با 15 تا بازي و FAN INTERCOOLER از دستتون ميره هااا.:oاونم 390.من پسر خالم مي خواست از من بخره اما باباش براش يه PS3 40GB از المان آورد.

رفیق من میخوام اما یه سوال تهرانی دیگه باتری ها رو هم نمیخوام اینتر کولر هم نمیخوام!
فقط کنسول با لوازم اصلیش بازی ها هم لیست بدید شاید برداشتم ولی از 360 قبلیم یه فن خیلی قوی دارم!
کنسول سابقه دار که نیست؟
و پریمیومه یا کر؟:biggrin1:

رفیق من میخوام اما یه سوال تهرانی دیگه باتری ها رو هم نمیخوام اینتر کولر هم نمیخوام!
فقط کنسول با لوازم اصلیش بازی ها هم لیست بدید شاید برداشتم ولی از 360 قبلیم یه فن خیلی قوی دارم!
کنسول سابقه دار که نیست؟
و پریمیومه یا کر؟:biggrin1:
پريميوم هست . سابقه دارم نيست.شماميخواي ما رو از 7 خان رستم بگزروني؟؟؟؟:wallbash: هر وقت كلشو خواستي من درخدمتتم.:coolgun:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or