سلام
خوب بالاخره تصمیم گرفتیم ما هم این کنسولمونو بفروشیم دلیلشم اینکه live برام خیلی مهم بود و تقریبا بعد از بن شدن دیگه استفاده خاصی از دستگاه نکردم و بیشتر مواقع خاموش بود این کنسول.
کنسول کاملا سالم بوده و تا حالا بدون رودرواسی هم بگم زیاد باهاش بازی کردم و اینطوری نیست که بگم کم بازی کردم. ولی چیزی به نام 3 چراغ فرمز یا هر ایراد دیگری در این کنسول وجود نداشته و تعمیری هم نیست و تا الان که دارم این پست رو می زنم هیچ ایراد سخت افزاری پیدا نکرده و نداره. درش هم فقط دوبار باز شده اونم برای تعویض فیرمور بوده.
به طور کلی زیاد استفاده شده ولی درست استفاده شده.
درایو دستگاه lg/hitachi 59D هست و البته لنزشم کاملا سالمه و راحت بگم امکان نداره شما دیسک سالم با هر مارکی رو بزارید تو درایو و نتوته بخونه. (اینو تضمینی می تونم بگم)
کنسول مدل Premium هست ولی هارد و سیم اتصال به tv نداره. کلا شامل:
خود کنسول
یک دسته بی سیم
آداپتور 110 ولت خود کنسول + یک ترانس 500W
سیم Ehternet که در داخل جعبه Premium هست
هدستشم چون کنسول بن شده هست به درد نمی خوره بنابراین نمی فروشم.
تاریخ ساخت کنسول : 06/6/24
قیمت مورد نظر: 220 تومان
تخفیف دارد!
تیکه تیکه فروخته نمی شه!
شما هارد و سیم component رو به راحتی می تونید از بچه های دیگه در همین سایت که اجناس دسته دوم خودشونو می فروشن خریداری کنید. به فرض جناب soleilsb که خیلی قیمتای خوبی می ده هارد و component رو:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=7821
خوب بالاخره تصمیم گرفتیم ما هم این کنسولمونو بفروشیم دلیلشم اینکه live برام خیلی مهم بود و تقریبا بعد از بن شدن دیگه استفاده خاصی از دستگاه نکردم و بیشتر مواقع خاموش بود این کنسول.
کنسول کاملا سالم بوده و تا حالا بدون رودرواسی هم بگم زیاد باهاش بازی کردم و اینطوری نیست که بگم کم بازی کردم. ولی چیزی به نام 3 چراغ فرمز یا هر ایراد دیگری در این کنسول وجود نداشته و تعمیری هم نیست و تا الان که دارم این پست رو می زنم هیچ ایراد سخت افزاری پیدا نکرده و نداره. درش هم فقط دوبار باز شده اونم برای تعویض فیرمور بوده.
به طور کلی زیاد استفاده شده ولی درست استفاده شده.
درایو دستگاه lg/hitachi 59D هست و البته لنزشم کاملا سالمه و راحت بگم امکان نداره شما دیسک سالم با هر مارکی رو بزارید تو درایو و نتوته بخونه. (اینو تضمینی می تونم بگم)
کنسول مدل Premium هست ولی هارد و سیم اتصال به tv نداره. کلا شامل:
خود کنسول
یک دسته بی سیم
آداپتور 110 ولت خود کنسول + یک ترانس 500W
سیم Ehternet که در داخل جعبه Premium هست
هدستشم چون کنسول بن شده هست به درد نمی خوره بنابراین نمی فروشم.
تاریخ ساخت کنسول : 06/6/24
قیمت مورد نظر: 220 تومان
تخفیف دارد!
تیکه تیکه فروخته نمی شه!
شما هارد و سیم component رو به راحتی می تونید از بچه های دیگه در همین سایت که اجناس دسته دوم خودشونو می فروشن خریداری کنید. به فرض جناب soleilsb که خیلی قیمتای خوبی می ده هارد و component رو:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=7821

حالا نگید اومده وسایل خودشو بفروشه اینو اینجا زدم که دوستانی که بقیه ی وسایل رو می خوان با قیمت مناسب تر تهیه کنند.