فروش X360 Ntsc/uc کار کرده (بن شده از Live)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lich King

Administrator
Rating - 0%
0   0   0
سلام

خوب بالاخره تصمیم گرفتیم ما هم این کنسولمونو بفروشیم دلیلشم اینکه live برام خیلی مهم بود و تقریبا بعد از بن شدن دیگه استفاده خاصی از دستگاه نکردم و بیشتر مواقع خاموش بود این کنسول.

کنسول کاملا سالم بوده و تا حالا بدون رودرواسی هم بگم زیاد باهاش بازی کردم و اینطوری نیست که بگم کم بازی کردم. ولی چیزی به نام 3 چراغ فرمز یا هر ایراد دیگری در این کنسول وجود نداشته و تعمیری هم نیست و تا الان که دارم این پست رو می زنم هیچ ایراد سخت افزاری پیدا نکرده و نداره. درش هم فقط دوبار باز شده اونم برای تعویض فیرمور بوده.
به طور کلی زیاد استفاده شده ولی درست استفاده شده.

درایو دستگاه lg/hitachi 59D هست و البته لنزشم کاملا سالمه و راحت بگم امکان نداره شما دیسک سالم با هر مارکی رو بزارید تو درایو و نتوته بخونه. (اینو تضمینی می تونم بگم)

کنسول مدل Premium هست ولی هارد و سیم اتصال به tv نداره. کلا شامل:
خود کنسول
یک دسته بی سیم
آداپتور 110 ولت خود کنسول + یک ترانس 500W
سیم Ehternet که در داخل جعبه Premium هست

هدستشم چون کنسول بن شده هست به درد نمی خوره بنابراین نمی فروشم.

تاریخ ساخت کنسول : 06/6/24

قیمت مورد نظر: 220 تومان

تخفیف دارد!

تیکه تیکه فروخته نمی شه!

شما هارد و سیم component رو به راحتی می تونید از بچه های دیگه در همین سایت که اجناس دسته دوم خودشونو می فروشن خریداری کنید. به فرض جناب soleilsb که خیلی قیمتای خوبی می ده هارد و component رو:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=7821

این قضیه بن شده از Live چیه ؟ یکم توضیح میدی اشکان جان
یعنی دیگه اصلا نمیتونی از بن شدن در بیای مگه چیکار کردی ؟
ببخشید من کنسول نداشتم نمیدونم جریان چیه:biggrin1:
=========
ببخشید بی ربط بود
امیدوارم خودمو بن نکنی:cheesygri

این قضیه بن شده از Live چیه ؟ یکم توضیح میدی اشکان جان
یعنی دیگه اصلا نمیتونی از بن شدن در بیای مگه چیکار کردی ؟
ببخشید من کنسول نداشتم نمیدونم جریان چیه:biggrin1:
=========
ببخشید بی ربط بود
امیدوارم خودمو بن نکنی:cheesygri
تمامی کنسول هایی که که با بازی های کپی در live آنلاین بازی می کردن حدود 5 ماه پیش همشون از سیستم live بن شدن و دیگه نمی تونن وصل شن. یعنی اینکه کنسول دیگه نمی تونه به اینترنت وصل شه ولی کماکان شما تمامی بازی هارو می تونی باهاش به صورت offline بازی کنی یعنی چیزی شبیه ps2.

خود کنسول رو تک نمیدید؟
خیر، چون بقیه لوازمش دیگه به درد بخور نیست زیاد و نمی تونم جدا بفروشم. به درد خودمم نمی خوره.

من 200 تومان ميخرم
تاپیک رو همین امروز زدم. 2-3 روز صبر کن بعد باهات صحب می کنم برای فروش.

آقا اشکان بازی هم روش میدید ؟
اگه بخوایم هارد بگیریم 100 تومان + کابل 20 تومان + حداقل 10 تا بازی 50 تومان میشه 390 حالا با توجه به اینکه از لایو بن شده میارزه ؟

آقا اشکان بازی هم روش میدید ؟
اگه بخوایم هارد بگیریم 100 تومان + کابل 20 تومان + حداقل 10 تا بازی 50 تومان میشه 390 حالا با توجه به اینکه از لایو بن شده میارزه ؟
کنسول بن شده دست دوم 390 تومان نمی ارزه ولی خوب قرار نیست که شما بری هارد نو و یا کابل نو بخری که. من اتفاقا لینک هم در پست اولم دادم. جناب soheilsb داره هارد + کابلشو می ده 85 تومان. من اول می خواستم این دوتا رو از ایشون بخرم و کنسول رو بزارم 300 تومان که دیگه با چونه و تخفیف 280-290 بفروشم ولی دیدم هیچ فرقی نمی کنه که بخوام اینارو بخرم یا نخرم. در هر حال اینا دسته دومه، اگرم من با هارد و کابل می خواستم بفروشم بازم اونا دسته دوم بود نه نو.

بازی هم 4-5 تا می دم البته بازی جدید زیاد ندارم.

اقا اشکان ببخشيد پس اين gamertag شما چيه تو امضاتون؟من چند روز پيش داشتم با يه نفر با همين gamertag تو لايو stranglehold بازی ميکردم!

البته با اجازه ی آقای lich king اگر دنبال هارد و کابل و بقیه ی وسایل هستید من تو تاپیکم دارم با قیمت عالی میفروشم و میتونید برید ببینید چون قیمت ها هم عوض شده و وسایل هم خیلی تمیز هستند.;)حالا نگید اومده وسایل خودشو بفروشه اینو اینجا زدم که دوستانی که بقیه ی وسایل رو می خوان با قیمت مناسب تر تهیه کنند.

اقا اشکان ببخشيد پس اين gamertag شما چيه تو امضاتون؟من چند روز پيش داشتم با يه نفر با همين gamertag تو لايو stranglehold بازی ميکردم!
ای بابا راست می گی هوشنگ جان؟ احتمالا اکانتم هک شده!
.
.
.
بابا خوب خودم بودم دیگه:) یعنی نمی شه آدم دوتا کنسول داشته باشه؟

البته با اجازه ی آقای lich king اگر دنبال هارد و کابل و بقیه ی وسایل هستید من تو تاپیکم دارم با قیمت عالی میفروشم و میتونید برید ببینید چون قیمت ها هم عوض شده و وسایل هم خیلی تمیز هستند.;)حالا نگید اومده وسایل خودشو بفروشه اینو اینجا زدم که دوستانی که بقیه ی وسایل رو می خوان با قیمت مناسب تر تهیه کنند.
نه اشکالی نداره اتفاقا منم گفتم که بقیه وسایل رو از بقیه دوستان بخرند. لینک تاپیک شما رو هم می زارم:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=7679&page=2

من که کاره ای نیستم ....
اما فکر کنم این کنسول حداقل از لحاظ سخت افزاری بی عیب باشه !
انگار همه کنسولهای Uc که 24/6/6 هستن بدون مشکل هستن ! :)
نمونش مال خود من !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or