P P0UYA کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 12, 2014 #1 فروش/تعویض Watch Dogs سلام ، فروش دسته دو بازی Watch Dogs *کاملا سالم و تمیز * کد استفاده شده * با Dead Rising 3 يا Forza 5 تعويض ميكنم قیمت : 190 تومان شیراز هستم عکس : آخرین ویرایش: Jul 13, 2014
فروش/تعویض Watch Dogs سلام ، فروش دسته دو بازی Watch Dogs *کاملا سالم و تمیز * کد استفاده شده * با Dead Rising 3 يا Forza 5 تعويض ميكنم قیمت : 190 تومان شیراز هستم عکس :
nader.g کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 13, 2014 #2 من نمیدونم این قیمت ۱۹۰ برا این بازی پر از باگ و کی انداخته سرزبون ها؟! معمولا قیمت بازی دسته دو بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ تومن.خواهشن قیمتای پرت ندین.
من نمیدونم این قیمت ۱۹۰ برا این بازی پر از باگ و کی انداخته سرزبون ها؟! معمولا قیمت بازی دسته دو بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ تومن.خواهشن قیمتای پرت ندین.
P P0UYA کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 13, 2014 #3 نوشته شده توسط nader.g: من نمیدونم این قیمت ۱۹۰ برا این بازی پر از باگ و کی انداخته سرزبون ها؟! معمولا قیمت بازی دسته دو بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ تومن.خواهشن قیمتای پرت ندین. بیشتر... باشه .
نوشته شده توسط nader.g: من نمیدونم این قیمت ۱۹۰ برا این بازی پر از باگ و کی انداخته سرزبون ها؟! معمولا قیمت بازی دسته دو بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ تومن.خواهشن قیمتای پرت ندین. بیشتر... باشه .