Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Nov 12, 2011 #1 سلام ریجن 2. دو هفته هم نیست که خریداری شده قاب و کاور با آک مو نمی زنه کد استفاده شده ولی فایل رو اگه کسی بخواد بهش یوزر پس می دم دانلود کنه قیمت هم 65. عمرا تخفیف بدم! قمی ها حضوری تحویل می گیرین بقیه شهر ها براشون به هزینه خودشون ارسال میشه آخرین ویرایش: Nov 12, 2011
سلام ریجن 2. دو هفته هم نیست که خریداری شده قاب و کاور با آک مو نمی زنه کد استفاده شده ولی فایل رو اگه کسی بخواد بهش یوزر پس می دم دانلود کنه قیمت هم 65. عمرا تخفیف بدم! قمی ها حضوری تحویل می گیرین بقیه شهر ها براشون به هزینه خودشون ارسال میشه
Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Nov 12, 2011 #3 نوشته شده توسط پژمانا: سلام. من خریدارم. شما کجا هستین. بیشتر... قم هستم پست اول توضیحات اضافه شد پایه هستی بقیش رو بیا تو پی ام
نوشته شده توسط پژمانا: سلام. من خریدارم. شما کجا هستین. بیشتر... قم هستم پست اول توضیحات اضافه شد پایه هستی بقیش رو بیا تو پی ام
G god of newgame کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Nov 13, 2011 #5 سلام آقا اگه مایل بودی بازی رو با mw3 , bf , batman و یا هر بازی جدید دیگه عوض کنی pm بده!