فروش Uncharted 1

Infected Area

کاربر سایت
Rating - 100%
27   0   0
فروخته شد !

درود , ;)
بازی رو هفته پیش گرفتم و تموم کردم و تصمیم گرفتم بفروشم :d
دیسک و قوطی و دفترچه بی نهایت تمیزه
فقط داخل قوطی اون قسمت که دیسک قرار میگیره یه تیکه ـش شکسته توی عکس مشخص کردم اما دیسک رو کامل نگه میداره ,

آنچارتد 1 - ریجن 1 - 25000 تومن

با Assassin's Creed II هم تعویض میشه

هزینه پست به عهده خریدار
تصاویر :

آخرین ویرایش:
به نظر من بازي حيفه نگه دار براي آرشيو خودت.:)
آنچارتد بازي نيست كه وقتي تموم بشه بفروشي.
حيفه.

خوش بختانه اهل آرشیو جمع کردن نیستم ! بازی آنلاین نداره همه تروفیاشم گرفتم دیگه فکر نکنم بدردم بخوره بهتره بفروشم تا بزارم توی کمد کهنه بشه

UP :d

خوش بختانه اهل آرشیو جمع کردن نیستم ! بازی آنلاین نداره همه تروفیاشم گرفتم دیگه فکر نکنم بدردم بخوره بهتره بفروشم تا بزارم توی کمد کهنه بشه

احمد یه وقت خر نشی آرشیو جمع کنی ها :d آقا اینو از من پیر اینکاره بشنو :d هر کی جمع کرده یا داره میفروشه یا کمرش زیر بار این بدبختی له شده :d به نظر من 2 تا کرم وجود داره که از مواد و سیگار و شیشه هم بدترن :d اولیش پلات کردن و تروفی گرفتنه(من ترک کردم :d ) بعدیش هم آرشیو جمع کردنه(اینم ترک کردم :d ) بازی رو بفروش بذار تو دست بچه ها بچرخه 4 نفر دیگه هم بازیش کنن و به جونت دعا کنن :d
چاکرم

احمد یه وقت خر نشی آرشیو جمع کنی ها :d آقا اینو از من پیر اینکاره بشنو :d هر کی جمع کرده یا داره میفروشه یا کمرش زیر بار این بدبختی له شده :d به نظر من 2 تا کرم وجود داره که از مواد و سیگار و شیشه هم بدترن :d اولیش پلات کردن و تروفی گرفتنه(من ترک کردم :d ) بعدیش هم آرشیو جمع کردنه(اینم ترک کردم :d ) بازی رو بفروش بذار تو دست بچه ها بچرخه 4 نفر دیگه هم بازیش کنن و به جونت دعا کنن :d
چاکرم
نه به اونصورت حوصله تروفی دارم نه آرشیو دوست دارم ! :d آرمان پلات گرن تریسمو کمرتو شکوند ( زبونم لال ) :d یکم بگزره باز میای سراغ تروفی ها :d

UP:d

بابا دمت گرم.
1 هفته اي آنچارتد 1 رو پلات كردي.
حالا خوبه تازه حوصله تروفي هم نداري.:d

بابا دمت گرم.
1 هفته اي آنچارتد 1 رو پلات كردي.
حالا خوبه تازه حوصله تروفي هم نداري.:d

اگه حوصلشو داشتم الان تروفیام بیشتر از اینا بود ! :d کمتر از یک هفته هم میشه پلاتش کرد فقط باید کار و زندگی رو ول کنی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or