فروش Tomb Raider

I love truth

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان بازیسنتری
یک عدد تام ریدر ریجن 2 برای فروش موجود است. قاب و دیسک تمیز هستند.
با ساکنین تهران به صورت حضوری معامله خواهد شد و برای دوستان در شهرهای دیگه هم پس از واریز وجه با پست پیشتاز ارسال خواهد شد که هزینه پست به عهده خود این عزیزان هست.

فروخته شد

فقط دوستانی که با این قیمت و شرایط خواهان بازی هستند پیغام بفرستند.

CAM00048.th.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
سلام.با کیلزون عوض نمیکنی!!:-/

سلام
کیلزون رو بازی کردم

راستی بنده نهایتا تا ظهر 29 اسفند میتونم بازی رو معامله کنم. بعد از اون احتمالا تا 13 تهران نیستم.

در ضمن اون مشکلی که در پست شماره 50 بازی توضیح دادم، با آپدیت کنسول حل شد (بازی رو از اول رفتم و دیگه مشکلی برای سیو به وجود نیومد). http://forum.bazicenter.com/thread85536/page4/

آخرین ویرایش:
سلام دوباره خدمت دوستان بازی سنتری

بازی همچنان برای فروش یا تعویض موجود هست

فقط با اینفیمس تعویض میشه و 30 تومن سر داده خواهد شد

قیمت 120 هم که برای فروش رفتن بازی قبل از عید گذاشته بودم، دوباره به 130 بازگشت داده شد

الان قیمت پلمپ اینفیمس 200 هست که به نظرم 160 برای باز شده این بازی منصفانه هست (به عنوان مثال خود بنده تام ریدر رو 188 خریدم که 130 گذاشتم برای فروش یا اسسینز کرید رو 175 خریدم، 140 فروختم و 6800 تومن هم هزینه پست دادم)

متاسفانه کسی که باهاش قرار گذاشتم (کاربر pesarbache)، ناگهان از سر قرار غیبش زد!!!

اول قرارمون ساعت 11 و نیم صبح جلوی پاساژ لباف بود. بعد پیامک داد که من 12 و نیم یه ربع به یک میرسم. بعد پیغام داد که من 12 و نیم جلوی پاساژ لبافم. من هم که برای ساعت 11 و نیم برنامه ریخته بودم، گفتم حدود 1 میرسم بیام و برنامم رو تغییر دادم اما میدونستم که دیگه شاید نتونم سر موقع به قرار برسم. ساعت 2-3 دقیقه به یک زنگ زد گفت من جلوی پاساژ لبافم. من هم گفتم یه مقدار با تاخیر میرسم. حدود 1 و ربع رسیدم و هرچی زنگ زدم گوشیش خاموش بود.

تو این چند سال که بازی PS3 و ویتا و PS4 معاوضه کردم و یا خرید و فروش کردم، این اولین بار بود که یه نفر اینطوری بازی درآورد. امتیاز منفی هم که نمیشه داد چون اون هم امتیاز منفی میده و مشکل برای من پیش میاد. نمیدونم شاید هم اون بنده خدا مشکلی براش پیش اومده.

به هر صورت از همین دیشب تا الان 3 نفر دیگه برای خرید پیام خصوصی دادن.

متاسفانه کسی که باهاش قرار گذاشتم (کاربر pesarbache)، ناگهان از سر قرار غیبش زد!!!

اول قرارمون ساعت 11 و نیم صبح جلوی پاساژ لباف بود. بعد پیامک داد که من 12 و نیم یه ربع به یک میرسم. بعد پیغام داد که من 12 و نیم جلوی پاساژ لبافم. من هم که برای ساعت 11 و نیم برنامه ریخته بودم، گفتم حدود 1 میرسم بیام و برنامم رو تغییر دادم اما میدونستم که دیگه شاید نتونم سر موقع به قرار برسم. ساعت 2-3 دقیقه به یک زنگ زد گفت من جلوی پاساژ لبافم. من هم گفتم یه مقدار با تاخیر میرسم. حدود 1 و ربع رسیدم و هرچی زنگ زدم گوشیش خاموش بود.

تو این چند سال که بازی PS3 و ویتا و PS4 معاوضه کردم و یا خرید و فروش کردم، این اولین بار بود که یه نفر اینطوری بازی درآورد. امتیاز منفی هم که نمیشه داد چون اون هم امتیاز منفی میده و مشکل برای من پیش میاد. نمیدونم شاید هم اون بنده خدا مشکلی براش پیش اومده.

به هر صورت از همین دیشب تا الان 3 نفر دیگه برای خرید پیام خصوصی دادن.

آقا به خدا شرمندتم.تو پیام خصوصی برات نوشتم که چی شد.حلالمون کن اذیتت کردم.

این دوستمون (کاربر pesarbache) دلیل مشکل پیش اومده رو توضیح دادن و به نظر میرسه قصد سر کار گذاشتن نداشتند. به هر حال همین که ایشون اومده و توضیح میده، فکر نکنم دیگه دلیلی برای ناراحتی بنده وجود داشته باشه. مشکل ممکنه برای هر کسی پیش بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or