Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 31, 2011 #1 سلام به همه بچه ها همینطور که از عنوان معلومه من یه red dead redemption رجیون 3 دارم که میخوام بفروشمش.بازی خیلی ترتمیزه با دفترچه. لطفا اگه خواستید پیغام خصوصی بدید. باتشکر آخرین ویرایش: Aug 8, 2011
سلام به همه بچه ها همینطور که از عنوان معلومه من یه red dead redemption رجیون 3 دارم که میخوام بفروشمش.بازی خیلی ترتمیزه با دفترچه. لطفا اگه خواستید پیغام خصوصی بدید. باتشکر
Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 2, 2011 #2 دوستان گلم یه توضیح کوچولو بدم: من شهرستان هستم و پول پستش با خودمه در ضمن نقشه هم نداره اگر هم کسی از شما ASSASSINS CREED BH رو داره باهاش تعویض هم میکنم
دوستان گلم یه توضیح کوچولو بدم: من شهرستان هستم و پول پستش با خودمه در ضمن نقشه هم نداره اگر هم کسی از شما ASSASSINS CREED BH رو داره باهاش تعویض هم میکنم
A Aries کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 2, 2011 #3 قیمتتون بالاست همین چند تا پست عقبتر یکی گذاشته 25 بدون نقشه ریجن 3 هنوز فروش نرفته
Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 8, 2011 #4 نوشته شده توسط Aries: قیمتتون بالاست همین چند تا پست عقبتر یکی گذاشته 25 بدون نقشه ریجن 3 هنوز فروش نرفته بیشتر... بله حق با شماست ولی من فروختم تموم شد رفت البته نه با این قیمت فروخته شد
نوشته شده توسط Aries: قیمتتون بالاست همین چند تا پست عقبتر یکی گذاشته 25 بدون نقشه ریجن 3 هنوز فروش نرفته بیشتر... بله حق با شماست ولی من فروختم تموم شد رفت البته نه با این قیمت فروخته شد