سلام دوستان
مهدی هستم. رسپبری پای ها کامپیوترهای کوچکی هستند که تقریبا همه امکانات کامپیوتر هایکامل را دارند. علاوه بر این به کمک پینهای ورودی و خروجی روی این بردها میتوان سخت افزارهای مختلف را کنترل کرد و یا اطلاعات سنسورها را خواند و پردازش کرد. جدیدترین مدل این بردها مدل 4B است که با پردازنده ۴ هسته ای قدرت پردازش فوق العاده ای دارد. این مدل با ظرفیت رم ۱، ۲، ۴ و ۸ گیگ عرضه شده. من ظرفیت های ۴ گیگ و ۸ گیگ رو برای فروش دارم.
سه عدد برد ۸ گیگ و چهار عدد برد ۴ گیگ برای فروش موجود هست.
قیمت هر برد ۴ گیگ ۷۵۰۰۰۰۰ تومان
قیمت هر برد ۸ گیگ ۸۵۰۰۰۰۰ تومان
در صورت تمایل امکان فروش آداپتور و کیس اوریجینال با دریافت هزینه وجود دارد.
اطلاعات بیشتر درباره برد های Raspberry Pi:
Buy a Raspberry Pi 4 Model B – Raspberry Pi
لطفا برای خرید همینجا پیام بذارید. اگر امکان گذاشتن شماره تماس باشه همینجا شماره میذارم.
مهدی هستم. رسپبری پای ها کامپیوترهای کوچکی هستند که تقریبا همه امکانات کامپیوتر هایکامل را دارند. علاوه بر این به کمک پینهای ورودی و خروجی روی این بردها میتوان سخت افزارهای مختلف را کنترل کرد و یا اطلاعات سنسورها را خواند و پردازش کرد. جدیدترین مدل این بردها مدل 4B است که با پردازنده ۴ هسته ای قدرت پردازش فوق العاده ای دارد. این مدل با ظرفیت رم ۱، ۲، ۴ و ۸ گیگ عرضه شده. من ظرفیت های ۴ گیگ و ۸ گیگ رو برای فروش دارم.
سه عدد برد ۸ گیگ و چهار عدد برد ۴ گیگ برای فروش موجود هست.
قیمت هر برد ۴ گیگ ۷۵۰۰۰۰۰ تومان
قیمت هر برد ۸ گیگ ۸۵۰۰۰۰۰ تومان
در صورت تمایل امکان فروش آداپتور و کیس اوریجینال با دریافت هزینه وجود دارد.
اطلاعات بیشتر درباره برد های Raspberry Pi:
Buy a Raspberry Pi 4 Model B – Raspberry Pi
لطفا برای خرید همینجا پیام بذارید. اگر امکان گذاشتن شماره تماس باشه همینجا شماره میذارم.
Attachments
آخرین ویرایش: