فروش Ps2 (فوق العاده!)

stb2xxx

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سوني پلي استيشن 2 مدل 30004 سفا رشي كامل تميز كار كرده در منزل :

1-دسته اصلي شوك دار 2 عدد

2-مموري كارت اصلي 1عدد

3-ريموت كنترل اصلي 1عدد

4-كارت lan همراه با 80 گيگابايت هارد ديسك مكس تور پلاس قابليت اجراي بازي از روي هارد ديسك

5- گلچيني از بهترين بازي ها ريخته شده در هارد ديسك بدون نياز به كار لنز و تعويض دي وي دي 28 عدد

01- vio
02-time spilator
03-ACE COMBAT 5 + OK
04-DEAD TO RIGHTS + OK
05-SPINTER CELL OK
06- 007
07-HANTING GROUND + OK
08-BLOTO DRAYNE 2 + OK
09-RESIDENT EVIL X ok
10-GOOD OF WAR OK
11-DYNASTY WARRIORS 4 OK
12-CRASH OK
13-METAL GEARSOLID 3 OK
14-IRON STORM + OK
15-MISSION IMPOSSIBLE OK
16-MANHUNT ok
17-SOCOM 2 ok
18-TURTLES OK
19-CRAZY TAXI OK
20-DEVIL MAY CRY + OK
21-oni musha2 OK
22-HARVEST MOON ok
23-ATHENS 2005 + OK
24-WINNING ELEVEN 8 IRAN OK
25-WINNING ELEVEN 7 OK
26-SPEED KING OK
27- PSI-OPS
28-GRAN TURISMO 3 + OK

280000 تومن

دوستان اگر كسي كارت Lan كه شامل هارد 80 مكس تور پلاس با 28 تا بازي و كابل Lan كراس و 2 سي دي برنامه هست تكي بخواد هم قيمتش 105000 تومنه

يا هر كدام از موارد بالا رو

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط alprh:
این قیمت به همراه آیتم های دیگه هم هست یا فقط هارد .

اين قيمت105000 فقط مربوط به هارد ديسك و كارت LAN ژاپني مخصوص ps2 كه براي اتصال هارد به ps2 استفاده ميشه و كابل كراس كه براي ارتباط ps2 با كامپيتور استفاده ميشه و2 عدد سي دي هست البته روي هارد 28 بازي هم هست

ps2 + مموري كارت اصلي+1 عدد دسته اصلي +1 عدد كنترل DVDمارك سوني+پايه ايستاده همگي در حد عالي با كار كرد بسيار كم كه البته براي خودم 265000 تومن تموم شده بود حالا قيمت فروش من 165000 تومن

اگر دوستان قصد خريد دارن واقعا دستگاه خوبي ....

آخرین ویرایش:
هارد رو ميخوام چيكار . قيمت جفتشون با هم اين قد نميشه . 105000 هزار تومن خيلي زياده . بعدشم من تمامي اين بازي ها رو دارم . هارد هم كه خدا وكيلي بيشتر از 40 نمي ارزه . اين كارت رو به تجهيزاتش بده من و خيرش رو ببين .( شدم ماشين فروش )

چه جالب . ببينم من خودم يك هارد 200 نوي دست نخورده تو كشوي ميزم دارم . نگهش داشته بودم براي روز مبادا . خدايي هاردش بدردم نميخوره . اگر كارت لن رو با تجهيزاتش بدون هارد ميدي من ميخرم . يك قيمت پايه هم باسه كارت لن بده كه من ببينم چكارم .
wink.gif

نوشته شده توسط Vincent Valentine:
چند روز به من زمان بده تا هماهنگ كنم . اگر بدجه جور شد كه خودم ميخرم . ولي نفروشي . هموني كه تو پي ام قيمت دادي . خوبه ؟

ok

گزينه 7 اصلاح ميكنم:

7- پخش mp3,mpeg4,jpeg, از روي هارد ديسك و cd ,dvd

استاد ببخشيد . بودجه تصويب نشد و من شرمنده شما شدم . شايد تا 10 يا 15 روز ديگه تصويب بشه ولي خوب . اگر نفروختيش نگه دار خودم ميخرم ولي اگر هم فروختي يك ندايي اينجا بده تا من ديگه دنبالش نرم . مرسي .

نوشته شده توسط Vincent Valentine:
استاد ببخشيد . بودجه تصويب نشد و من شرمنده شما شدم . شايد تا 10 يا 15 روز ديگه تصويب بشه ولي خوب . اگر نفروختيش نگه دار خودم ميخرم ولي اگر هم فروختي يك ندايي اينجا بده تا من ديگه دنبالش نرم . مرسي .

عجله اي ندارم

يه سري divix كارتون و بازي ريختم بچه سر شون گرمه پوليم قرار بود از جايي برسه اونم كه كنسل .....

خبرش و خودت بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or