فروش PES 2012 ریجن 1

iMehrdad

کاربر سایت
Rating - 100%
17   0   0
فروش PES 2012 (قیمت فوق العاده)

یک عدد PES 2012 ریجن 1 به فروش میرسد(کاهش قیمت)
وضعیت همونطورکه تو عکسها مشخص هستش مثل همیشه خیلی تمیزه

تهران حضوری شهرستانها هم پول پست به عهده خریدار

جهت اطلاع کسایی که نمیدونن بازی برای انلاین احتیاج به کد نداره

خوب دوستان یه مشکلی واسم پیش اومد عجله پیدا کردم واسه فروش

قیمت رو هم فقط 50000T میزارم خدایی دیگه فک نکنم این قیمت بتونید پیدا کنید

فروخته شد

Download 008.JPG

Download 009.JPG

آخرین ویرایش:
یکی تو این psbaz گذاشته بود 40 ... اما نمیدونم چی شد 35 فروخت .. اما اون ریجن 2 بود .. هیچ مشکلی هم نداشت .. میگیم حالا ریجن یک یکمی گرون تره ...

یکی تو این psbaz گذاشته بود 40 ... اما نمیدونم چی شد 35 فروخت .. اما اون ریجن 2 بود .. هیچ مشکلی هم نداشت .. میگیم حالا ریجن یک یکمی گرون تره ...

رفیق ما نفهمیدیم شما خریداری یا دلال بازی اون دوستمون شاید دوست داشته بازیشو بندازه دور ولی قیمتی ک گذاشتم مطمعنم که منصفانس بیش از اندازه

رفیق ما نفهمیدیم شما خریداری یا دلال بازی اون دوستمون شاید دوست داشته بازیشو بندازه دور ولی قیمتی ک گذاشتم مطمعنم که منصفانس بیش از اندازه
رفقا چرا اسپم پراکنی میکنید!! :دی
خوبقیمت بالاست نخرید!به همین سادگی! برای این دوستمون این قدر ارزش داره که بفروشتش! حالا بالاست یا پایینه یا مناسبه! اگه قصد داشتید ایشون رو آگاه کنید که دستتون درد نکنه گفتید دیگه! اما دیگه چرا بحث میکنید!

رفیق من دوست دارم بخرم اما چه کار کنم قیمت کمی بالاست ... اگه پایین بود که بهتون pm میدادم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or