L lord of shadow کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 13, 2012 #1 فروش MW3 ریجن 1 فوق تمیز در حد اکبند 70000T.الان اکبندش 95 تومنه تو بازار.من خودم پنج روز پیش 95 خریدم.الان به خاطر کمبود پول دارم میفروشم!!سرور های بازی هم درست شده راحت میتونید انلاین بزنید. تهران حضوری فروخته شد اینم عکس: آخرین ویرایش: Jan 15, 2012
فروش MW3 ریجن 1 فوق تمیز در حد اکبند 70000T.الان اکبندش 95 تومنه تو بازار.من خودم پنج روز پیش 95 خریدم.الان به خاطر کمبود پول دارم میفروشم!!سرور های بازی هم درست شده راحت میتونید انلاین بزنید. تهران حضوری فروخته شد اینم عکس:
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 14, 2012 #3 آپ تو این قسمت اثر نداره استاد!:d هر تاپیک جدیدی زده بشه تاپیک شما میره پایین تر ! با آپ ماپم بالا نمیاد!
آپ تو این قسمت اثر نداره استاد!:d هر تاپیک جدیدی زده بشه تاپیک شما میره پایین تر ! با آپ ماپم بالا نمیاد!
G ghooli کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jan 14, 2012 #4 نوشته شده توسط N.!.M.A: آپ تو این قسمت اثر نداره استاد!:d هر تاپیک جدیدی زده بشه تاپیک شما میره پایین تر ! با آپ ماپم بالا نمیاد! بیشتر... ولى پررنگتر از بقيه ميشه استاد:دى
نوشته شده توسط N.!.M.A: آپ تو این قسمت اثر نداره استاد!:d هر تاپیک جدیدی زده بشه تاپیک شما میره پایین تر ! با آپ ماپم بالا نمیاد! بیشتر... ولى پررنگتر از بقيه ميشه استاد:دى
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 15, 2012 #6 نوشته شده توسط ghooli: ولى پررنگتر از بقيه ميشه استاد:دى بیشتر... آهان از اون نظر؟!