Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 59 0 0 Apr 6, 2012 #1 فروخته شد .... آخرین ویرایش: Apr 15, 2012
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 59 0 0 Apr 7, 2012 #2 قیمت ها اصلاح شد . تا جایی که راه داشت کم کردم .
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 59 0 0 Apr 7, 2012 #4 نوشته شده توسط UFOPower: محمد اون قالی رو هم میفروشی!؟ خوشگله:d بیشتر... . این قالی نیست . این روکش ست تخت و مبلمان خونست . این عکس ها رو هم روی تختم گرفتم قابل میلاد خان رو نداره
نوشته شده توسط UFOPower: محمد اون قالی رو هم میفروشی!؟ خوشگله:d بیشتر... . این قالی نیست . این روکش ست تخت و مبلمان خونست . این عکس ها رو هم روی تختم گرفتم قابل میلاد خان رو نداره
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 59 0 0 Apr 8, 2012 #6 نوشته شده توسط mehrdad_ati: کد آنلاین کمبت رو استفاده کردی ؟ بیشتر... بله استفاده شده هر چند استفاده شده یا نشدش فرقی نمیکنه . سرور های بازی در هم ترکیده و اصلا نمیشه تو ایران آنلاینش رو بازی کرد . شاید 3-4 چهار بار تونستم بازی کنم . بقیه هم همین مشکل رو دارن .
نوشته شده توسط mehrdad_ati: کد آنلاین کمبت رو استفاده کردی ؟ بیشتر... بله استفاده شده هر چند استفاده شده یا نشدش فرقی نمیکنه . سرور های بازی در هم ترکیده و اصلا نمیشه تو ایران آنلاینش رو بازی کرد . شاید 3-4 چهار بار تونستم بازی کنم . بقیه هم همین مشکل رو دارن .
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 59 0 0 Apr 13, 2012 #9 نوشته شده توسط mimii: heavenly رو هنوز داري ؟ بیشتر... آره دارم ولی فعلا دارم بازیش میکنم . اگه کسی خواست واسش میزارم کنار . یه دو هفته دیگه بهش میدم
نوشته شده توسط mimii: heavenly رو هنوز داري ؟ بیشتر... آره دارم ولی فعلا دارم بازیش میکنم . اگه کسی خواست واسش میزارم کنار . یه دو هفته دیگه بهش میدم