Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 5, 2010 #1 سلام دوستان گرامی من قصدفروش مدال رو دارم که این بازی ریجن1 هست و 55تومن هم قیمت پایه گذاشتم باهاتونم کنارمیام وقتی خریدمش فقط 10شب توی دستگاهم گذاشتم دیگه خودتون قضاوت کنید یادتون نره پیغام بدید فروخته شد !... آخرین ویرایش: Nov 9, 2010
سلام دوستان گرامی من قصدفروش مدال رو دارم که این بازی ریجن1 هست و 55تومن هم قیمت پایه گذاشتم باهاتونم کنارمیام وقتی خریدمش فقط 10شب توی دستگاهم گذاشتم دیگه خودتون قضاوت کنید یادتون نره پیغام بدید فروخته شد !...
vivanred کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Nov 5, 2010 #2 شرمنده اما بهتر نیست بازی های EA رو دیگه دوستان خودشون اعلام کنن کدش رو استفاده کردن یا نه؟ شرمنده به عنوان یه ببیننده گفتم . نه خریدار .
شرمنده اما بهتر نیست بازی های EA رو دیگه دوستان خودشون اعلام کنن کدش رو استفاده کردن یا نه؟ شرمنده به عنوان یه ببیننده گفتم . نه خریدار .
Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 9, 2010 #3 نوشته شده توسط vivanred: شرمنده اما بهتر نیست بازی های EA رو دیگه دوستان خودشون اعلام کنن کدش رو استفاده کردن یا نه؟ شرمنده به عنوان یه ببیننده گفتم . نه خریدار . بیشتر... دشمنت شرمنده عزیز آره حق باشماست ممنونم از راهنماییت
نوشته شده توسط vivanred: شرمنده اما بهتر نیست بازی های EA رو دیگه دوستان خودشون اعلام کنن کدش رو استفاده کردن یا نه؟ شرمنده به عنوان یه ببیننده گفتم . نه خریدار . بیشتر... دشمنت شرمنده عزیز آره حق باشماست ممنونم از راهنماییت