فروش Little Big Planet اکبند

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dragon

کاربر سایت
Rating - 100%
53   0   0
سلام دوستان من یه بازی Little Big Planet دارم که اکبند هست و پلاتینیوم هم نیست و از سری های اول این بازی هست....ریجن 2 هم هست.....قیمت پایه 35000 تومان هست برای کسایی که ارشیو بازند و دوست دارن این بازی رو اکبند داشته باشند بسیار خوبه ......:) پول پست هم با خریدار هست....ممنونم.;)

آخرین ویرایش:
UP...........................UP پول پست هم با خودم.این اخرین تخفیف ممکنه برای این بازی هست...:)

• Like
Reactions: iMahmoud
10000
تا موقعی که به دستم نرسیده بود آرزو اش رو داشتم
حالا میبینم نمیشه بازی کرد!!!

دوست عزیز منم 10000تومان خریدارم.چون بیشتر از این هیچ جا ازت نمیگیرن.
راستی من منظورم 10000 تومان با هزینه پست هست.چون من ساری هستم

با عرض پوزش از اریا جان بابت اسپم ...... 10 تومن ؟ نیم کیلو گوشت بهت نمیدن اون وقت میخواین گیم اکبند رو 10 تومن بخرین 3 ماه باهاش بازی کنین؟ اریا من بهت 15 تومن میدم که اینو تو ارشیوت نگه داری:d:d

با عرض پوزش از اریا جان بابت اسپم ...... 10 تومن ؟ نیم کیلو گوشت بهت نمیدن اون وقت میخواین گیم اکبند رو 10 تومن بخرین 3 ماه باهاش بازی کنین؟ اریا من بهت 15 تومن میدم که اینو تو ارشیوت نگه داری:d:d
این چه حرفی شما صاحب اختیاری عزیز....:x:d
دوست عزیز منم 10000تومان خریدارم.چون بیشتر از این هیچ جا ازت نمیگیرن.
راستی من منظورم 10000 تومان با هزینه پست هست.چون من ساری هستم

من خدای نکرده عادت توهین به کسی ندارم ولی دوست عزیز این قیمتی که شما میگی رزیسنتس 1 پلاتینیوم هم که زیر تریلی له شده رو با این قیمت نمیدن.
پس خواهشا پستهای شادی بخش پراکنده نکنید....;)

• Like
Reactions: Navid
بچه ها زود قضاوت نکنید فداتون بشم
بازی بگ پلانت الان تو کنسول بنده است تازه راه اندازی اش کردم گفتم تا موقعی که دستم نرسیده بود به همه می گفتم بازی فکری و مرحله ای حالا میبینم نمیشه بازی کرد و...
شما ها پنجاه هزار هم به من بدید از خونه نمیام بیرون یک ساعت پیاده روی کنم چون وسیله ندارم و بانک دوره خطر تصادف و مرگ و کارمزد بانک و پست و اووووووووووووه اونم برای بازی ای که دارم و...و...و... دور از جون خیلی باید احمق باشم
جالب اینجا است قضاوات شما فقط برای ده هزار اول جمله بنده بود مثله اینکه فقط پول اهمیت داره بنده از همه شما عذر خواهی می کنم کلا جالبه از ظهر چند تا سو تفاهم دیدم به هر حال ببخشید... خواهش می کنم کش اش ندید و زمان گران سنگتون رو یه جایی صرف کنید که ....
متشکرم.

دوستان لطفا با اسپمهای گرانبهاشون دست به خودکشی نزنند....بازی به قیمت 25 تومان فروخته شد.....:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or