nima 55 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 3, 2014 #2 به قیمت 170 میخرم ولی قبل از آن باید چند عکس از پشت دیسک و دفترچه ها ببینم
vayne solidor کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Apr 5, 2014 #4 نوشته شده توسط nima 55: به قیمت 170 میخرم ولی قبل از آن باید چند عکس از پشت دیسک و دفترچه ها ببینم بیشتر... دفترچه که بازی های ps4 ندارند یه کاغذ 2 برگی هستش که روش مشخصات دکمه های بازی را نوشته همین . در مورد دیسک هم خیالت راحت کوچکترین مشکلی نداره در ثانی معامله ما یه معامله حضوری هستش شما دیسک بازی را رویت میکنید و بعد خرید را انجام میدید
نوشته شده توسط nima 55: به قیمت 170 میخرم ولی قبل از آن باید چند عکس از پشت دیسک و دفترچه ها ببینم بیشتر... دفترچه که بازی های ps4 ندارند یه کاغذ 2 برگی هستش که روش مشخصات دکمه های بازی را نوشته همین . در مورد دیسک هم خیالت راحت کوچکترین مشکلی نداره در ثانی معامله ما یه معامله حضوری هستش شما دیسک بازی را رویت میکنید و بعد خرید را انجام میدید
vayne solidor کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Apr 5, 2014 #6 نوشته شده توسط nima 55: با کیلزون تعویض میکنید؟ بیشتر... نه کیل زون را دارم کلا با بازی خاصی عوض نمیکنم کاهش قیمت به 170 Last edited by a moderator: Apr 7, 2014
نوشته شده توسط nima 55: با کیلزون تعویض میکنید؟ بیشتر... نه کیل زون را دارم کلا با بازی خاصی عوض نمیکنم کاهش قیمت به 170
G.O.G کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Apr 7, 2014 #7 با MGS V: ground zeroes عوض ميكنى؟ آخرین ویرایش: Apr 7, 2014
vayne solidor کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Apr 8, 2014 #9 دوستان چرا توجه نمی کنند من 2 تا پست بالاتر گفتم که با بازی خاصی تعویض نمیکنم انحصاری ها را دارم بازی های مولتی را هم همه را روی ps3 بازی کردم
دوستان چرا توجه نمی کنند من 2 تا پست بالاتر گفتم که با بازی خاصی تعویض نمیکنم انحصاری ها را دارم بازی های مولتی را هم همه را روی ps3 بازی کردم
54M113 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 8, 2014 #10 نوشته شده توسط vayne solidor: دوستان چرا توجه نمی کنند من 2 تا پست بالاتر گفتم که با بازی خاصی تعویض نمیکنم انحصاری ها را دارم بازی های مولتی را هم همه را روی ps3 بازی کردم بیشتر... اگه به شهرستان میفرستید من خریدارم
نوشته شده توسط vayne solidor: دوستان چرا توجه نمی کنند من 2 تا پست بالاتر گفتم که با بازی خاصی تعویض نمیکنم انحصاری ها را دارم بازی های مولتی را هم همه را روی ps3 بازی کردم بیشتر... اگه به شهرستان میفرستید من خریدارم