M ξ λ δ ζ کاربر سایت Rating - 80% 4 1 0 Jul 12, 2014 #1 سلام دوستای گلم بازی ریجن 2 و نسخه Special Edition میباشد ! کد بازی هم استفاده نشده ! تعویض هم میکنم با یه بازیه دیگه ترجیحا تهران و حضوری قیمت هم توافقی ممنون ! با واچ داگز تعویض میکنم ! Last edited by a moderator: Jul 12, 2014 Reactions: Destro
سلام دوستای گلم بازی ریجن 2 و نسخه Special Edition میباشد ! کد بازی هم استفاده نشده ! تعویض هم میکنم با یه بازیه دیگه ترجیحا تهران و حضوری قیمت هم توافقی ممنون ! با واچ داگز تعویض میکنم !
ΔⓐᖇᏫℕ کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jul 12, 2014 #5 داداش ناراحت نشی ولی این نه کلاه رو داره نه آرت بوک ! در یک کلا بدرد آرشیو کردن نمیخوره ... فکرم نکنم فروش بره چون عملا محتویات پک تیکه تیکه شده !
داداش ناراحت نشی ولی این نه کلاه رو داره نه آرت بوک ! در یک کلا بدرد آرشیو کردن نمیخوره ... فکرم نکنم فروش بره چون عملا محتویات پک تیکه تیکه شده !
M ξ λ δ ζ کاربر سایت Rating - 80% 4 1 0 Jul 12, 2014 #6 نوشته شده توسط Raiden_110: داداش ناراحت نشی ولی این نه کلاه رو داره نه آرت بوک ! در یک کلا بدرد آرشیو کردن نمیخوره ... فکرم نکنم فروش بره چون عملا محتویات پک تیکه تیکه شده ! بیشتر... دوست عزیز اگه اونا رو داشت که من یه قیمت دیگه واسش میزاشتم !!
نوشته شده توسط Raiden_110: داداش ناراحت نشی ولی این نه کلاه رو داره نه آرت بوک ! در یک کلا بدرد آرشیو کردن نمیخوره ... فکرم نکنم فروش بره چون عملا محتویات پک تیکه تیکه شده ! بیشتر... دوست عزیز اگه اونا رو داشت که من یه قیمت دیگه واسش میزاشتم !!
nima 55 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 13, 2014 #7 نوشته شده توسط M ξ λ δ ζ: دوست عزیز اگه اونا رو داشت که من یه قیمت دیگه واسش میزاشتم !! بیشتر... شما اصلا قیمتی براش نذاشتین
نوشته شده توسط M ξ λ δ ζ: دوست عزیز اگه اونا رو داشت که من یه قیمت دیگه واسش میزاشتم !! بیشتر... شما اصلا قیمتی براش نذاشتین
M ξ λ δ ζ کاربر سایت Rating - 80% 4 1 0 Jul 17, 2014 #9 نوشته شده توسط mostafa 1362 4 5: سلام 110 خریدارم بیشتر... باشه بهش میگم !! فروخته شد !!