بازی فروخته شد به کاربر mgs2013
با سلام
یک عدد بازی Infamous:Second Son LIMITED EDITION ریجن ALL که کدش استفاده نشده کاملا از نظر قاب و سلفون سالم و بدون خش که در عکس مشاهده می کنید به قیمت 165000 تومان به فروش می رسد. برای عزیزانی که تهران تشریف دارن به صورت حضوری و عزیزان شهرستانی نیز با پست بعد از واریز هزینه بازی و پول پست صورت می گیرد.
اینم عکساش:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
مرسی از توجه شما
با سلام
یک عدد بازی Infamous:Second Son LIMITED EDITION ریجن ALL که کدش استفاده نشده کاملا از نظر قاب و سلفون سالم و بدون خش که در عکس مشاهده می کنید به قیمت 165000 تومان به فروش می رسد. برای عزیزانی که تهران تشریف دارن به صورت حضوری و عزیزان شهرستانی نیز با پست بعد از واریز هزینه بازی و پول پست صورت می گیرد.
اینم عکساش:
مرسی از توجه شما
آخرین ویرایش:

. هیچ خطو خشی حتی روی قاب وجود نداره . دیسک انگار اثا استفاده نشده . ایشون معتمد من هستن . برای من جالبه ایشون بیشتر از من پیگیر رسیدن بازی و جوش اینکه سالم بازی به من برسه بودن . از کاربران بسیار محترم و متواضع هستن که متاسفانه نمونشون کمه . هر بازی ای که برای فروش گذاشتن مطمئن باشید بهترین گزینه و در صف اول افراد معتمد این فرومن . بی بروبرگرد بازی رو ازشون خریداری کنید چون واقعا تمیز نگه میدارن و از همه مهمتر هیچ فرقی بین خودشون شما نمیزارن . تشکر ویژه دارم از ایشون .