فروش gow:origins

دوست عزیز قیمتتون یکم مقداری بالا هست چون که همین الان DC داره بازی آکبند رو به قیمت 65-70 میفروشه. با این قیمت کسی ازتون نمیخوره!

دوست عزیز قیمتتون یکم مقداری بالا هست چون که همین الان DC داره بازی آکبند رو به قیمت 65-70 میفروشه. با این قیمت کسی ازتون نمیخوره!
قیمت و کم کردم :d
ولی من خودمم هم از dcاینو گرفتم 2هفته پیش 86 تومن

خریداراش بیان اینور بازار قیمت و کم کردم بدو بدو حراج شد:d

---------- نوشته در 11:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز خودت داری میگی 2 هفته پیش:دی
الان برو تو FB یا بهشون زنگ بزن ببین بهت چند قیمت میدن;) همینی رو میگن که من گفتم!
حالا قیمت جدید منصفانه هست به نظرت؟/:)

حالا قیمت جدید منصفانه هست به نظرت؟/:)
والا خریدارش باید بگه من نمیدونم! اگه سپهر جان نخواست یا نتونست بازیش رو به من بفروشه اون موقعه من میشم خریدار بازی شما و چونش رو هم همون موقعه میزنیم:دی

دوستان قیمت ایشون خیلی مناسبه چون بازی آکش دورو ور 70 هست ریجن 1 . کسی میخواد بخره شک نکنه قیمت عالیه . ;) پایین 70 که گیر کسی نمیاد .

خدمت صاحب تاپیک عرض کنم که به نظر بنده وقتی یک نفر یه قولی میده قدیمیا بهش میگفتن قول مردونه و وقتی یه قراری میذاره بهش عمل میکنه بنده اقای صاحب تاپیک با شما اولین نفری بودم که قرار گذاشتم و سر 51000 تومن قیمتو با هم تموم کردیم شمام گفتی فردا بهت زنگ میزنم با پیک میفرستم..
بعد تلفن بنده رو جواب نمیدی بعد پیغام خصوصی میدی عذر خواهی میکنی که ببخشید من به مبلغ 55000 تومن فروختم ایشالاه تا بازی ها ی بعدی..

والا قدیم یه چیزایی به نام قول مردونه بود یادم یه نفر که یه حرف میزد به حرفش عمل میکرد نه به خاطر 4000 تومن ..............

بعد تلفن رو هم جواب نمیدی بابا دست مریزاد......

البته الان هم میخوای احتما لا بگی اون 55000 تومنیه اول بوده ...
اخه اگر اون اول بود پس چرا با من تموم کردی ؟؟

اقا دمت گرم .. .

خدمت صاحب تاپیک عرض کنم که به نظر بنده وقتی یک نفر یه قولی میده قدیمیا بهش میگفتن قول مردونه و وقتی یه قراری میذاره بهش عمل میکنه بنده اقای صاحب تاپیک با شما اولین نفری بودم که قرار گذاشتم و سر 51000 تومن قیمتو با هم تموم کردیم شمام گفتی فردا بهت زنگ میزنم با پیک میفرستم..
بعد تلفن بنده رو جواب نمیدی بعد پیغام خصوصی میدی عذر خواهی میکنی که ببخشید من به مبلغ 55000 تومن فروختم ایشالاه تا بازی ها ی بعدی..

والا قدیم یه چیزایی به نام قول مردونه بود یادم یه نفر که یه حرف میزد به حرفش عمل میکرد نه به خاطر 4000 تومن ..............
عزیز من گفتم خدمتتون که کلا من یادم رفت به شما زنگ بزنم
اون کسی هم که من بهش بازی رو فروختم درسته بعد شما گفت ولی چون از دوستان نزدیک من بودن بازی رو به ایشون فروختم

بعد تلفن رو هم جواب نمیدی بابا دست مریزاد......

البته الان هم میخوای احتما لا بگی اون 55000 تومنیه اول بوده ...
اخه اگر اون اول بود پس چرا با من تموم کردی ؟؟

اقا دمت گرم .. .
عزیز من گفتم خدمتتون که من کلا یادم رفت به شما زنگ بزنم بعدشم اون کسی که بازی رو خرید درسته بعد شما گفت ولی یکی از دوستان نزدیک من بود واسه همین بازی رو به ایشون فروختم(بعدشم سر 4تومن نبود قرار بود پول پیک رو هم من حساب کنم که میشد 10 تومن کمتر)
در مورد گوشی هم اون ساعتی که شما زنگ زدی همراهم نبود
بازم میگم از دست من دلگیر نباش ایشالا بازی بعدی
این حرفها رو هم لازم نبود حتما اینجا بگی :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or