فروش Geforce 8600gt

GAME 0VER

کاربر سایت
Rating - 100%
12   0   0
سلام
من یه دونه کارت گرافیک 8600gt دارم که میخام بفروشم
هر کی خاست بگه
مشخصات::::
GF8600GT
512MB/DDR2
PCI-E
در ضمن نو نو هستش
ممنون میشم یکی هم قیمت روز این کارت رو واسم بزاره
مطمن باشه که خیلی پایینتر از قیمت بازار میدم:love:

آخرین ویرایش:
سلام
من یه دونه کارت گرافیک 8600gt دارم که میخام بفروشم
هر کی خاست بگه
مشخصات::::
GF8600GT
512MB/DDR2
PCI-E
در ضمن نو نو هستش
ممنون میشم یکی هم قیمت روز این کارت رو واسم بزاره
مطمن باشه که خیلی پایینتر از قیمت بازار میدم:love:
فکر نکنم جای این تاپیک اینجا باشه باید توبازارچه مطرح میکردی;)

هیف شد کاش Gddr3 بودش.
ای کاش 256 مگابایت بود ولی Gddr3 بود چون Ddr2 ها خیلی ضعیفند. یه مقدار از 8500gt قوی تر هستند.
اگه Gddr3 بود من می خریدمش.
اگه برد کارتت Xfx هست نوش رو فکر کنم حدود 130 بشه گیر آورد. ولی خرید این کارت اشتباهه چون Xfx 256mb Gddr3 رو الان میشه 125 خرید. Xfx 256mb Gddr3 هم از کارت شما خیلی قویتره.
اگه Gddr3 بود 90-100 میشد خرید ولی این کارت شما 80 بیشتر نمی ارزه. یعنی می ارزه ها ولی ارزشش رو نداره.

سلام
فکر کنم یه اشتباهی شده
من تو سایت axtrom رفتم اصلا 8600 نداشت
فکر کنم کارت شما 8500 باشه
همونی که جعبه اش فلزیه
رم همه 8600ها ddr3 هستش

اگه 8500 نباشه ! من 55 خریدارم !

یکی از دوستان حرف خوبی زد ... گفت کارت های ضعیفی مثل 6200و 5500 بیشتر طرفدار داره ...فروشنده ش هم زیر 50 قیمت نمی ده و با قیمت خوبی فروش می ره ...حالا می خوان 8600 جی تی (اکستروم هم داره) رو 55 تومن بخرن که اونم تازه نوش.
...
دوست عزیز اگر می خوان به همین قیمت ازت بخرن بهتره بری بازار ایران طبقه همکف ...مطمئن باش بهتر ازت می خرن ...تازه می گی نو هم که هست .من 7300 جی تی کارکرده مو اونجا 48 تومن فروختم.

یکی از دوستان حرف خوبی زد ... گفت کارت های ضعیفی مثل 6200و 5500 بیشتر طرفدار داره ...فروشنده ش هم زیر 50 قیمت نمی ده و با قیمت خوبی فروش می ره ...حالا می خوان 8600 جی تی (اکستروم هم داره) رو 55 تومن بخرن که اونم تازه نوش.
...
دوست عزیز اگر می خوان به همین قیمت ازت بخرن بهتره بری بازار ایران طبقه همکف ...مطمئن باش بهتر ازت می خرن ...تازه می گی نو هم که هست .من 7300 جی تی کارکرده مو اونجا 48 تومن فروختم.
قیمت مزایده ای بود که بچه ها گفتن و منم ادامه دادم و مطمئن باش که بالا تر هم میره !!! خودمم هم یه قیمتی مد نظرم هست منتها گفتم کمکم به اون برسم بهتره تا یه دفعه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or