فروش GAMECUBE مشکی >کپیخور شده > درحده آک> با مموری

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nike-90

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام دوستان .

از عنوانه تاپیک مشخصه . GAMECUBE درحده آکه تو عکسا مشخصه خودتون ببینید. واسه ایول هاش گرفتم و رفتمشون. و چنتا نکته!

1-دستگاه باچیپه COOB 1.3C کپیخور شده .تو فروما سرچ بدید من نمیگم نوشته بود بهترین چیپه برا این دستگاه.

2- مموری داره .قابشم هست
:d 64 مگه

3-آداپتوره تبدیل داره که بهترین اداپتوره میتونید از بیرون قیمت کنید میفهمید.

4- دستگیره کاملا سالم و تمیز و بی عیب.

5-گفتم من برا ایول هاش گرفتم که اگه رویه این 4و0 و ریمیک رو برید میفهمید چیه این لعنتی!:d

6- سه تا بازی RE0- RE4- MGS:TS داره رجینه J و made in japan اما منو ها وهمه چیز انگلیسی هست

7- دوستان فقط1 نکته میدونید که بازیهایه ای ن کنسول فقط از رویه mini DVD اجرا میشه و رایتشم مکافات داره. اما اگه دره بالایه دستگاه رو بردارید راحت رو dvd معمولی اجرا میکنه سره همین قضیه من بردم جایی درشو واکنه طرف بلد نبود فقط جایه 1 کی از پیچها خط افتاده کنارش و یکم خورده شده که عکس گرفتم و بیخیاله اون 1 پیچ بشید چون نیمه بازه و اصلا مشکلی نداره . خلاصه خودم با کمک بچه هایه این سایت پیچ گوشتیرو درس کردم که از اورجینالشم بهتر باز میکنه:d اونم میدم تا دوستان اگه بازی DVD معمولی داشتن راحت اجرا کنن.وقتی هم بازی تون تموم شو درشو بزارید پیچ. نبندید راحت کشویی بتزو بسته میشه.

8- دوستان من خودم با عشق و مکافات این کنسولو گیر آوردم برا بعضی چیزاش سرویش شدم .جاهایی مموری تنهاشو 50-60 گذاشته بودن میتونید سرچ بدید دیگه بازیاش به کنار
خودتون با انصاف قیمته پیشنهادی بدید قیمته فضایی اصلا ندید چون راحت نگه میدارم و بی خیالش میشم چون بابه کالکشنه
بازم ممنون
فقط و فقط PM

باقی عکسارم آپ میکنم در پسته بعدی.

Attachments

• 01012008191.jpg
    01012008191.jpg
    115.1 KB · مشاهده: 128
  • 01012008193.jpg
    01012008193.jpg
    79.8 KB · مشاهده: 66
  • 01012008196.jpg
    01012008196.jpg
    74.5 KB · مشاهده: 66
UP..............................

---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

UP...............................

---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

up...................................

مذاکره جدی با 2 دوسته عزیز هر 2 هم میخان من نمیخاستم مزایده کنم ولی چون چند نفرن مجبورم قیمت روهم که میدونید فعلا این 2 کاربر در صدر هستند که پیشنهاد جدی دادن:
Kiami

---------- نوشته در 08:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 PM ارسال شده بود ----------

در حاله فروووووووووووششششششششش.................................................

---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

دوستان به دوسته خوب و ایول بازم Kiami فروخته شد مبارکشون باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or