Tαylor Swift کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Sep 1, 2014 #1 سلام فروشنده ی fifa 14 هستم ! بازی کاملا سالم و مشکل نداره . قیمت 100 تومان . آخرین ویرایش: Sep 1, 2014
m3rdak کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 1, 2014 #2 نوشته شده توسط Tαylor Swift: سلام فروشنده ی fifa 14 هستم ! بازی کاملا سالم و مشکل نداره . قیمت 100 تومان . بیشتر... داداش 9 روز دیگه دمو فیفا 15 میاد...سه هفته دیگه خودش میاد... مجانی هم بدی کسی برنمیداره )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
نوشته شده توسط Tαylor Swift: سلام فروشنده ی fifa 14 هستم ! بازی کاملا سالم و مشکل نداره . قیمت 100 تومان . بیشتر... داداش 9 روز دیگه دمو فیفا 15 میاد...سه هفته دیگه خودش میاد... مجانی هم بدی کسی برنمیداره )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Farshad360 کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Sep 1, 2014 #3 نوشته شده توسط m3rdak: داداش 9 روز دیگه دمو فیفا 15 میاد...سه هفته دیگه خودش میاد... مجانی هم بدی کسی برنمیداره ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) بیشتر... با اجازه ی صاحب تاپیک دوست عزیز دلیلی نداره که اینو شما اینجا بیای برای تمسخر و خنده عنوان کنی توی تاپیک کسی بخواد بخره میدونه چند بخره چند نخره !!!
نوشته شده توسط m3rdak: داداش 9 روز دیگه دمو فیفا 15 میاد...سه هفته دیگه خودش میاد... مجانی هم بدی کسی برنمیداره ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) بیشتر... با اجازه ی صاحب تاپیک دوست عزیز دلیلی نداره که اینو شما اینجا بیای برای تمسخر و خنده عنوان کنی توی تاپیک کسی بخواد بخره میدونه چند بخره چند نخره !!!