فروش DLC Easy Fatalities در Mortal Kombat X

Mr. Worldwide

کاربر سایت
j5ptixmoqjzim44jmb9i.jpg

به تازگی در مارکت Xbox و PS Store رویت شده هست که در بازی Mortal Kombat X بسته های دانلودی یا DLCهای Easy Fatalities با قیمت های 30 Easy Fatalities با قیمت 4 دلار و یا 5 Easy Fatalities با قیمت 99 سنت به فروش می رسند، و با فشردن یک دکمه و بدون زحمت دادن می شود یک Fatalities را به آسانی اجرا کرد. با این حال می شد که NetherRealm Studios از همان اول این DLC ها را در بازی بگنجاند تا این که آنان را برای بدست آوردن سود بیشتر بفروشد.

این اولین بار نیست که NetherRealm Studios اقدام به فروش DLCهای جزئی که می توانست از همان اول در بازی قرار گیرد می کند، چرا که NetherRealm Studios با فروش DLCهای آزاد سازی کاراکترها در عنوان موبایل WWE Immortals این امر را ثابت کرده هست.

برای مثال در بازی Sonic & SEGA Racing برروی Xbox 360 در مارکت Xbox شما می توانید برای آزاد سازی تمام کاراکترها و زمین های مسابقه $4.99 دلار پرداخت کنید.

منبع

تو این غرب خراب شده ینی یـ شرکتی چیزی نیست که رو قیمتا نظارت داشته باشه ؟ حقوق مصرف کننده پشم ؟ دارن دزدی میکنن تو روز روشن ملت سرخوش غربی هم فقط میخرن ....

قبلا یه باندل گذاشته بودن توی استور که بعد یه مدتی حذف شد فکر کنم. (من که ندیدم بعد از اون) قیمتش هم 120 دلار بود!!! شاید همینی بوده که الان شده حدود 80 دلار اینا.

این شرکت ها هم کلا دیگه شورشو درآوردن با این DLC ها.یک نفر هم نیست به قول دوستمون نظارت کنه.فردا پس فرداست بردارن گزینه Option رو به صورت DLC قرار بدن

اگه اشتباه نکنم کل فلسفه این بسته های پولی این هست که مثلاً به جای اینکه 6،7 تا دکمه بزنیم که Fatality انجام بشه، با یکی دو تا دکمه انجام میشه. کوچیک ترین آسیبی هم به گیم پلی بازی وارد نمیکنه. همچنین مثل اینکه میشه از طریق Krypt هم آزادشون کرد. اگه این طوری باشه اصلاً در حد DLCهای روز اول و کاراکترهای پولی و ... اهمیت نداره و هرچقدر اون کارها کثیف و زننده هست، این یکی بیشتر حکم طنز و کمدی داره! :دی اگه کسی انقدر پول مفت دم دستش هست که خرج همچین چیز مسخره ای میکنه، خب بکنه! سازنده های بازی بهش میخندن و یه پول مفت و مجانی هم دستشون میاد. ولی کسی که پول صرف این کارا نمیکنه هم مشکل خاصی براش پیش نمیاد و اتفاق خاصی نمی افته. :دی

بسته های دانلودی یا DLCهای Easy Fatalities با قیمت های 30 Easy Fatalities با قیمت 4 دلار و یا 5 Easy Fatalities با قیمت 99 سنت به فروش می رسند، و با فشردن یک دکمه و بدون زحمت دادن می شود یک Fatalities را به آسانی اجرا کرد.
کسی که واسه اینا پول بده به شعور خودش توهین کرده رسما:دی

در مرحله بعدی یه پولی ازمون میگیرن و بازی رو برامون پلات و 1000G میکنن!:دی
JK...
پ.ن: واسه آدمای گشـــ... پولدار خیلی خوبه این سیستم بنظرم!:دی

من یه سوال دارم از اینایی که میرن این DLC رو میخرن، اینا دقیقا هدفشون از بازی کردن چیه؟ نه وجدانا برام سوال شده :دی دیگه کسی که حاضر نباشه برای اجرای یه فیتالیتی زدن 4-5 تا دکمه (که توی Move List هم دقیق نوشتتشون!) رو یاد بگیره، اصلا چرا داره بازی میکنه؟

پ.ن: ظاهرا Day one patch بازی از میزان پولی که به صورت In-game در میاری تا بتونی از توی خود بازی برای خریدن اینجور موارد از Krypt (مثل همین فیتالیتی های آسون) استفاده کنی کم میکنه. اینکارشون خیلی لوله اگه واقعی باشه :دی میگن اگه بدون Patch باس آخر رو بزنی 2500 تا سکه گیرت میاد ولی اگه Patch رو نصب کرده باشی بعد از شکست دادن باس فقط 500 سکه بهت میده :)) شیوه های نوین برای فروش DLC، لول =)) =)) =))

آخرین ویرایش:
یه زمان رو سگا بازی میکردم، اون موقع نمی دونم مثل الان برای fatality و فن ها و ... راهنمایی داشت یا نه اما در هر حال من چنین چیزی ندیده بودم به خاطر همین مجبور بودم فن ها رو خودم یاد بگیرم، گذشته از اینکه تونستم 90% فن ها رو یاد بگیرم، یادمه fatality اسکورپیون و ساب زیرو رو هم بلد شدم....
اون موقع خیلی سخت بود زدن fatality، از کلی دکمه که معلوم نبود کدوم باید زده بشه که بگذریم، هر کدوم رو باید تو یه فاصله خاص میزدی.... اصلا یه وضعیتی بود ولی خدایی لذتی که کشف یه فن اون موقع داشت fatality ای که الان راهکار ــشو اول میخونی بعد میزنی نداره ....

واقعا خیلی مسخره هست این کارشون !! از اون طرف اگه گیمری حاضر نباشه برای اجرای فتالیتی ساده 4 تا دکمه را بزنه واقعا باید خودشو از پنجره پرت کنه بیرون ! [-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or