A Arbiter20 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Mar 14, 2024 #1 سلام هردو ظرفیت 2 هستن و از کانال cd خریداری شدن ...... کنسولو فروختم برای همین با قیمت خیلی خوب گذاشتم . Crew امریکا و Cyber ترکیه هرکدوم 650 اگر هردورو بخواین تخفیف میدم آخرین ویرایش: Mar 14, 2024
سلام هردو ظرفیت 2 هستن و از کانال cd خریداری شدن ...... کنسولو فروختم برای همین با قیمت خیلی خوب گذاشتم . Crew امریکا و Cyber ترکیه هرکدوم 650 اگر هردورو بخواین تخفیف میدم
A Arbiter20 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Mar 19, 2024 #3 Scαrfaceسایبرپانک به ایشون فروخته شد Reactions: Scαrface
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Rating - 100% 60 0 0 Apr 7, 2024 #5 سلام من فنتوم لیبرتی رو خریدم از ایشون ( با چنلی که خریدن هماهنگ کردن و بعد از واریز پول ادمین چنل آیدی پس بازی رو بهم داد ) فقط چون عضو جدید هستن نتونستم امتیاز بدم و مجبور شدم اینجا کامنت بذارم . Reactions: Arbiter20
سلام من فنتوم لیبرتی رو خریدم از ایشون ( با چنلی که خریدن هماهنگ کردن و بعد از واریز پول ادمین چنل آیدی پس بازی رو بهم داد ) فقط چون عضو جدید هستن نتونستم امتیاز بدم و مجبور شدم اینجا کامنت بذارم .