nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Rating - 100% 72 0 1 Oct 26, 2011 #2 نوشته شده توسط probazicenter: بازی black ops دارم ریجن 2 قیمت *0 تومان بدون خش و تمیز ] بیشتر... دوست عزیز این قیمتت خیلی باحاله ... یعنی چی ؟ چند؟
نوشته شده توسط probazicenter: بازی black ops دارم ریجن 2 قیمت *0 تومان بدون خش و تمیز ] بیشتر... دوست عزیز این قیمتت خیلی باحاله ... یعنی چی ؟ چند؟
G god of newgame کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 28, 2011 #4 سلام من BF & Uncharted3 آکبندش رو دارم( درست نوشتم شک نکن) اگه خواستی تعویض می کنم!
K kourosh10 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 28, 2011 #5 نوشته شده توسط god of newgame: سلام من BF & Uncharted3 آکبندش رو دارم( درست نوشتم شک نکن) اگه خواستی تعویض می کنم! بیشتر... ببخشید مشه یکم توضیح بدی
نوشته شده توسط god of newgame: سلام من BF & Uncharted3 آکبندش رو دارم( درست نوشتم شک نکن) اگه خواستی تعویض می کنم! بیشتر... ببخشید مشه یکم توضیح بدی
G god of newgame کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 28, 2011 #6 خواهش می کنم... اینم توضیح: من بازی BO رو با هر بازی جدید و به روز که بخوای عوض می کنم و صد البته باید مقدار زیادی سر بدی... توضیح کافی بود؟
خواهش می کنم... اینم توضیح: من بازی BO رو با هر بازی جدید و به روز که بخوای عوض می کنم و صد البته باید مقدار زیادی سر بدی... توضیح کافی بود؟