Infected Area کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Jul 30, 2014 #1 فروخته شد به دوستمون KaranDevilOCS سلام بازی ریجن 2 ـه از روز اول توی سلفون بوده و فوق العاده تمیزه کد چند مرحله اضافی استفاده شده برای آنلاین کد نمیخواد یادم رفت بگم که بازی دفترچه نداره برای همین قیمت رو کم میکنم قیمت 110هزار تومان هزینه ارسال بعهده خریدار Spoiler بازارسنتر بیشتر... آخرین ویرایش: Jul 31, 2014
فروخته شد به دوستمون KaranDevilOCS سلام بازی ریجن 2 ـه از روز اول توی سلفون بوده و فوق العاده تمیزه کد چند مرحله اضافی استفاده شده برای آنلاین کد نمیخواد یادم رفت بگم که بازی دفترچه نداره برای همین قیمت رو کم میکنم قیمت 110هزار تومان هزینه ارسال بعهده خریدار Spoiler بازارسنتر بیشتر...
Infected Area کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Jul 30, 2014 #3 نوشته شده توسط saeedscorpion: تعویض با اینفیموس یا ولف اشتاین ؟ بیشتر... خیر ... فقط فروش دوستان من یادم رفت ذکر کنم که بازی دفترچه نداره قیمت رو کاهش دادم فروخته شد آخرین ویرایش: Jul 31, 2014
نوشته شده توسط saeedscorpion: تعویض با اینفیموس یا ولف اشتاین ؟ بیشتر... خیر ... فقط فروش دوستان من یادم رفت ذکر کنم که بازی دفترچه نداره قیمت رو کاهش دادم فروخته شد