Nima مدیر انجمن Rating - 100% 7 0 0 Apr 20, 2011 #1 Crysis 2 .............. ریجن 2 .................. 50 Top Spin 4 ......... ریجن 2 ................... 45 ِKillzone 3 ........... ریجن 2 ................... 40
Crysis 2 .............. ریجن 2 .................. 50 Top Spin 4 ......... ریجن 2 ................... 45 ِKillzone 3 ........... ریجن 2 ................... 40
Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 26, 2011 #3 نوشته شده توسط usbili: من پیغام دادم جوابی ندادبن بیشتر... انگار کلا آپدیت نیست من هم پیغام خصوصی بهش دادم هم پروفایل ولی جواب نمیده الوووووووووو......... Reactions: HAMED SEV
نوشته شده توسط usbili: من پیغام دادم جوابی ندادبن بیشتر... انگار کلا آپدیت نیست من هم پیغام خصوصی بهش دادم هم پروفایل ولی جواب نمیده الوووووووووو.........
Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 28, 2011 #4 آقا نیما آقا نیما آقا نیما آقا نیما................ topspin4رو میخوام
DoppelGang3rX1 کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Apr 28, 2011 #5 اقا نيما 90% پست هاي خصوصي رو جواب نميده...يعني نميخونه ..بايد شانس داشته باشي جواب بده... اگه شمارشو بتونيد گير بياريد به بازيتون ميرسيد...
اقا نيما 90% پست هاي خصوصي رو جواب نميده...يعني نميخونه ..بايد شانس داشته باشي جواب بده... اگه شمارشو بتونيد گير بياريد به بازيتون ميرسيد...
Trico کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 29, 2011 #6 نوشته شده توسط A.Silent Hill: اقا نيما 90% پست هاي خصوصي رو جواب نميده...يعني نميخونه ..بايد شانس داشته باشي جواب بده... اگه شمارشو بتونيد گير بياريد به بازيتون ميرسيد... بیشتر... ای بابا من هم پ.خ هم پروفایل هم تاپیکش پیغام دادم ولی ............... شما شمارشو نداری؟؟؟
نوشته شده توسط A.Silent Hill: اقا نيما 90% پست هاي خصوصي رو جواب نميده...يعني نميخونه ..بايد شانس داشته باشي جواب بده... اگه شمارشو بتونيد گير بياريد به بازيتون ميرسيد... بیشتر... ای بابا من هم پ.خ هم پروفایل هم تاپیکش پیغام دادم ولی ............... شما شمارشو نداری؟؟؟
ASYLUM MANAGER کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 8, 2011 #7 نوشته شده توسط Nima: Crysis 2 .............. ریجن 2 .................. 50 Top Spin 4 ......... ریجن 2 ................... 45 ِKillzone 3 ........... ریجن 2 ................... 40 بیشتر... سلام نیما جان نیستی؟ این کرایسیس که گذاشتی برای فروش داخل پک بازی انلاین کد داره یا free هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط Nima: Crysis 2 .............. ریجن 2 .................. 50 Top Spin 4 ......... ریجن 2 ................... 45 ِKillzone 3 ........... ریجن 2 ................... 40 بیشتر... سلام نیما جان نیستی؟ این کرایسیس که گذاشتی برای فروش داخل پک بازی انلاین کد داره یا free هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟