Mandozma. کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Feb 24, 2011 #1 درود بازی ها سالم و تمیز هستن . BF : BC2 ریجن 2 به قیمت 25 تومن . فروخته شد FIFA11 ریجن 3 به قیمت 28 تومن. (کد بازی استفاده شده) فروخته شد Heavy Rain ریجن 3 به قیمت 22 تومن . فروخته شد پول پست 50% 50% هست . ممنون آخرین ویرایش: Mar 6, 2011
درود بازی ها سالم و تمیز هستن . BF : BC2 ریجن 2 به قیمت 25 تومن . فروخته شد FIFA11 ریجن 3 به قیمت 28 تومن. (کد بازی استفاده شده) فروخته شد Heavy Rain ریجن 3 به قیمت 22 تومن . فروخته شد پول پست 50% 50% هست . ممنون
Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Feb 26, 2011 #3 عزیز گرون میدی! این بازی ها الان داره دونه ای 1000 تومن فروش میره بعد کی حاضره این همه پول پای اینا بده! Spoiler
عزیز گرون میدی! این بازی ها الان داره دونه ای 1000 تومن فروش میره بعد کی حاضره این همه پول پای اینا بده! Spoiler
SHAKH00 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 26, 2011 #4 نوشته شده توسط Wander: عزیز گرون میدی! این بازی ها الان داره دونه ای 1000 تومن فروش میره بعد کی حاضره این همه پول پای اینا بده! Spoiler بیشتر... شما کپی تو بازی کن حالشو ببر صداشم لطف کن در نیار:d
نوشته شده توسط Wander: عزیز گرون میدی! این بازی ها الان داره دونه ای 1000 تومن فروش میره بعد کی حاضره این همه پول پای اینا بده! Spoiler بیشتر... شما کپی تو بازی کن حالشو ببر صداشم لطف کن در نیار:d
Mandozma. کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Feb 27, 2011 #5 نوشته شده توسط Wander: عزیز گرون میدی! این بازی ها الان داره دونه ای 1000 تومن فروش میره بعد کی حاضره این همه پول پای اینا بده! Spoiler بیشتر... آقا لطفا اختلال نکن کارت و بکن :d نوشته شده توسط SHAKH00: شما کپی تو بازی کن حالشو ببر صداشم لطف کن در نیار:d بیشتر... شمام یه مشتری برا این هوی رینت پیدا کن :d
نوشته شده توسط Wander: عزیز گرون میدی! این بازی ها الان داره دونه ای 1000 تومن فروش میره بعد کی حاضره این همه پول پای اینا بده! Spoiler بیشتر... آقا لطفا اختلال نکن کارت و بکن :d نوشته شده توسط SHAKH00: شما کپی تو بازی کن حالشو ببر صداشم لطف کن در نیار:d بیشتر... شمام یه مشتری برا این هوی رینت پیدا کن :d
Wander کاربر سایت Rating - 95% 19 1 0 Feb 27, 2011 #6 آقا لطفا اختلال نکن کارت و بکن بیشتر... آقا هر کی میخواد بخره با خیال راحت بگیره من از ایشون بازی گرفتم.بازی هاشون فوق العاده تمیز نگه میداره و برای آرشیو مناسبه
آقا لطفا اختلال نکن کارت و بکن بیشتر... آقا هر کی میخواد بخره با خیال راحت بگیره من از ایشون بازی گرفتم.بازی هاشون فوق العاده تمیز نگه میداره و برای آرشیو مناسبه
u.T.a کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Feb 27, 2011 #7 علی جون نبینم BC2 میفروشی :d از اون squad تو و مهدی مونده بودین که تو هم بیخیال شدی :d
Mandozma. کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Feb 27, 2011 #8 نوشته شده توسط Wander: آقا هر کی میخواد بخره با خیال راحت بگیره من از ایشون بازی گرفتم.بازی هاشون فوق العاده تمیز نگه میداره و برای آرشیو مناسبه بیشتر... خالی می بنده من آدم چرکیم :d نوشته شده توسط u.T.a: علی جون نبینم BC2 میفروشی :d از اون squad تو و مهدی مونده بودین که تو هم بیخیال شدی :d بیشتر... برا من نیس داش امین Spoiler برا محسن بود:d الان دیگه مهدی مونده تهنا :d
نوشته شده توسط Wander: آقا هر کی میخواد بخره با خیال راحت بگیره من از ایشون بازی گرفتم.بازی هاشون فوق العاده تمیز نگه میداره و برای آرشیو مناسبه بیشتر... خالی می بنده من آدم چرکیم :d نوشته شده توسط u.T.a: علی جون نبینم BC2 میفروشی :d از اون squad تو و مهدی مونده بودین که تو هم بیخیال شدی :d بیشتر... برا من نیس داش امین Spoiler برا محسن بود:d الان دیگه مهدی مونده تهنا :d