live is life کاربر سایت Rating - 100% 31 0 0 Jun 20, 2014 #1 فروش ۳بازی از ارشیو بلک او پس ۲ ريجن ۲ قیمت 50 بلک او پس يک ریجن ۲ قیمت 30 مدرن وارفر ۳ ريجن ۲ قیمت 45 بازیها همه تمیز و سالم من شهرستان هستم( اصفهان )هزینه ارسال با خريدار هر سه بازی فروخته شد آخرین ویرایش: Aug 5, 2014
فروش ۳بازی از ارشیو بلک او پس ۲ ريجن ۲ قیمت 50 بلک او پس يک ریجن ۲ قیمت 30 مدرن وارفر ۳ ريجن ۲ قیمت 45 بازیها همه تمیز و سالم من شهرستان هستم( اصفهان )هزینه ارسال با خريدار هر سه بازی فروخته شد
al2 کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Jun 23, 2014 #2 عزیز اینم اضافه کن به پستت که بازی مگ فقط انلاین هست و سرورهاش هم فکر کنم بسته شدن
live is life کاربر سایت Rating - 100% 31 0 0 Jun 23, 2014 #3 نوشته شده توسط al2: عزیز اینم اضافه کن به پستت که بازی مگ فقط انلاین هست و سرورهاش هم فکر کنم بسته شدن بیشتر... اگه سرورهاش بسته شده باشه از لیست فروش برش میدارم یک cod ميزارم به جاش برای دوستانb-) - - -ویرایش - - - کاهش قیمت و به جای مگ هم فعلا يک cod گذاشتم
نوشته شده توسط al2: عزیز اینم اضافه کن به پستت که بازی مگ فقط انلاین هست و سرورهاش هم فکر کنم بسته شدن بیشتر... اگه سرورهاش بسته شده باشه از لیست فروش برش میدارم یک cod ميزارم به جاش برای دوستانb-) - - -ویرایش - - - کاهش قیمت و به جای مگ هم فعلا يک cod گذاشتم
live is life کاربر سایت Rating - 100% 31 0 0 Jun 27, 2014 #5 نوشته شده توسط خان داداش: سرورهاش بسته شدن ؟ بیشتر... ظاهرا بسته شده تست نکردم خودم هنوز خیلی از گیمهای دیگه هم یا بسته شده یا دارن میبندن سرورهاشا مثل رزيستنس socom
نوشته شده توسط خان داداش: سرورهاش بسته شدن ؟ بیشتر... ظاهرا بسته شده تست نکردم خودم هنوز خیلی از گیمهای دیگه هم یا بسته شده یا دارن میبندن سرورهاشا مثل رزيستنس socom
live is life کاربر سایت Rating - 100% 31 0 0 Jun 28, 2014 #6 update بازیها همچنان موجود آخرین ویرایش: Jun 29, 2014