Hossein_Bahal کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 6, 2007 #1 یه دونه Eye Toy برای Ps 2 دارم که میفروشمش ( همون دوربین خودمون ) یه Dvd هم همراش هست که شامل 12 تا بازی هست . به رنگ مشکی و کاملا تمیز . قیمت : 20 هزارتومن ارسال به وسیله پست به هر جای ایران با هزینه خودم !
یه دونه Eye Toy برای Ps 2 دارم که میفروشمش ( همون دوربین خودمون ) یه Dvd هم همراش هست که شامل 12 تا بازی هست . به رنگ مشکی و کاملا تمیز . قیمت : 20 هزارتومن ارسال به وسیله پست به هر جای ایران با هزینه خودم !
WILDCAT کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 23, 2007 #4 نوشته شده توسط The Joly Joker: 12 تومن نقد میخرم! بیشتر... ,واقعا خسته نباشید عرض میکنم نه میخوای 12 تومن و یه چک مدت دار بده بهش :biggrin1::biggrin1:
نوشته شده توسط The Joly Joker: 12 تومن نقد میخرم! بیشتر... ,واقعا خسته نباشید عرض میکنم نه میخوای 12 تومن و یه چک مدت دار بده بهش :biggrin1::biggrin1:
The Joly Joker کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 24, 2007 #5 نوشته شده توسط ps3 terabay: ,واقعا خسته نباشید عرض میکنم نه میخوای 12 تومن و یه چک مدت دار بده بهش :biggrin1::biggrin1: بیشتر... ---------------------------- خوب پیشنهاد دادم! اشکالش چیه؟ میخوای 40 بخرم؟:biggrin1:
نوشته شده توسط ps3 terabay: ,واقعا خسته نباشید عرض میکنم نه میخوای 12 تومن و یه چک مدت دار بده بهش :biggrin1::biggrin1: بیشتر... ---------------------------- خوب پیشنهاد دادم! اشکالش چیه؟ میخوای 40 بخرم؟:biggrin1: