یه سره میرم سر اصل مطلب. مشخصات دستگاه:
یک عدد Ds سفید رنگ.
به همراه یک قلم اضافه، دفترچه ی راهنما، و هر چیزی که داخل جعبه وجود دارد.
دستگاه کپی خور شده.
به همراه سه عدد بازی. دو بازی کپی و یک بازی اصل.
قیمت رو بیشتر باید توافقی انتخاب کرد ولی یه قیمت پایه ( با دلیل ) میگم.
نه دی اس لایت نیست. معمولیه.
در مورد کپی خور هم باید بگم که همه ی دی اسهایی که کپی خور میشن، قیمت بازیهای کپیش 15 تومان هست.
قیمت: 190 تومان
تعجب نکنید. قیمتش اصلا زیاد نیست. درسته که بعضیها می گفتن قیمتش 130 و حتی 120 تومان هست. ولی اونها کپی خور شده نیستند و برای خریدن هر بازی باید شما 40-50 تومان پول بدین و اگر هم بخواین کپی خورش کنید، باید 20 تومان اضافه بدین. ولی دستگاههای کپی خور شده، احتیاجی به بازیهای اصل نداره و همه ی بازیهای کپی رو اجرا می کنه. و شما برای خرید هر بازی باید 15 تومان ( یا حتی کمتر ) پول بدین. درواقع با پول یه بازی اصل می تونید 2 تا بازی کپی بخرین.
دی اسهایی که از اول کپی خور شده هستن ( مثل مال من ) اکثر جاها حدود 190-193 میدن ( تقریبا برابر دی اس لایت که کپی خور نشده )
حالا من خود دستگاه رو با دو تا بازی کپی رو میدم 190 تازه روی صفحه ی بلایی دستگاه کیسه ی محافظ خش هم گذاشتم که بیخیا اون شدم. اگه بازی اصل رو هم بخوای یه کمی قیمت میره بالاتر. بازی اصل Nintendogs هست.
بازم سوالی داشتین در خدمتم.
1- اینکه همه جا کپی خور نمی کنن. چون توی ایران امکانات کپی خور کردن دی اس خیلی کمه ( چون کلا دی اس و کنسولهای نینتندو توی ایران خیلی کمه ) برای همین کمتر جایی پیدا میشه که کپی خور کنه.
2_ کدوم بهتره؟ اینکه 20 تومان بیشتر بدی و یه دی اس کپی خور شده بگیری دستت باهاش بازی کنی یا اینکه 20 تومان کمتر بدی و یه دی اس سوخته بگیری دستت باهاش فوتبال دستی بازی کنی!!! چون اگه به مغازه ها بدی برای کپی خور کردن، ممکنه دستگاهت بسوزه. چون یارو مغازه داره که این کاره نیست.
3- دی اس منم کجاش دست دومه؟ من که صد سال پیش نخریدمش و درب و داغونش نکردم که. نو ی نو مونده.
يه نكته خيلي ظريف اشاره نكردي ...
كلا چنتا بازي كپي تو بازاره به اصطلاح كپي خوره شما وجود داره؟ 6تا؟!اونم Nintendogsش خرابه! واسه همين شما اصلش رو داري. بازياش ماله كي هستن؟! اونم هر كدوم 15تومن؟! !!!!
چند وقته يه بازي به اين مجموعه 6تايي اضافه نشده؟ اصلا ميدوني اين اساتيد چرا فقط 6تا بازي دارن؟! بگذريم.
نه عزيزه دلم.
به اين نميگن كپي خور.
اون 20تومني هم كه ميفرمايي و سره همه منتش رو ميزاري از همش باحال تره. يه امتحان بكن! يكي از اون بازي هاي كپي شده ! خودت رو روي يه دستگاه ديگه كه كپي خور (!) نشده امتحان كن، وقتي اجرا شد، زياد تعجب نكن!
يا زنگ بزن به هموني كه ازش دستگاه رو خريدي، بگو من فلان بازي رو ميخوام! بعد كه گفت نداريم، بگو كي ميارين؟! ببين چي ميگه!
دقيقا همون "بي خيال".
---------------------------------------------------
از دست من ناراحت نشو، كلا اين سايت چند نفر طرفدار DS داره كه بخوان از دست من ناراحت هم باشن.
تازه، طرفدار Nintendo رو نبايد ناراحت كرد كه صد البته تشويق كرد.
ولي تو پستت چيزي حس كردم كه ناراحتم كرد.
به اميد روزي كه به هم چيز ياد بديم نه اينكه از چيزي كه طرف نميدونه ...
بگذريم.
نه بابا چرا ناراحت بشم. من اصولا اصلا ناراحت نمیشم. خیالت راحت. هرکی هرچی میخواد بگه. در مورد بازی کپی هم من یه بار روی دستگاه یکی از دوستام که کپی خور نشده بود امتحان کردم و بازی نیومد. وقتی روشن کردم رفت توی صفحه ی اصلی دستگاه ( در صورتی که بازیهای کپی بر خلاف اصل توی صفحه ی اصلی دستگاه نمیره و از اول میره توی بازی ) و حتی عکس بازی هم نیومد که روش بزنم تا بازی رو اجرا کنه.
البته اون مغازه ای که 15 تومان میده بازیهای کمه ( چون همه جا 20 تومان میده. میگی نه برو از هرکی میخوای به جز یگانه بپرس تازه یگانه 16 تومان میده که با چونه زدن میشه 15 تومان. ) ولی من جاهای دیگه بازیهای زیادی رو دیدم. توی خود توپ خونه بازیهای کپیش زیاد هست.