با سلام
من می خوام کارت گرافیکم BFG 8800 GT OC رو که حدود 2 ماه پیش خریدمشو بفروشم همینطور که میدونید گارانتیش برای شرکت برینه و مادام العمره
قیمت فروش 240000
حدود 2 ماه
نیاز به خرید کارت گرافیک NVIDIA QUADRO برای پروزه 3d
اصولا تمامه کارتهای گرافیگی حتی 9800gx2 و حتی حتی geforce gtx 280 هم با crysis مشکل دارن (کلا crysis در very high تمام کارتهای گرافیک رو به خاک و خون کشیده) ولی من می تونم با گرافیک high راحت بازی کنم با این کارت و تمام بازیهای دیگرو با very high و maximum detail
شرکت nvidia دو سری کارت گرافیک تولید میکنه سری geforce مخصوص بازیهای کامپیوتری و سریquadro مخصوص سیستمهای workstation که در زمینه ساخت انیمیشن , معماری و شبیه سازی در صنعت , پزشکی و ....استفاده میشه که که مهمترین مزیتش اینکه وقتی شما با نرم افزارهای 3d کار میکنید به جایی میرسید که صحنه ای که دارید روش کار میکنید به دلیل زیادبودن object ها کاملا کند میشه که ادامه کار با نرم افزار رو سخت و کند میکنه ولی این سری از کارتها دقیقآ برای این منظور ساخته شدن و از پس تمام صحنه های این چنینی بر میان که هم در سرعت انجام پروزه و هم در کیفیت اون واقعا تاثیر داره این کارتها از قیمت حدود 500$ شروع میشه و تا 3000$ و حتی 4000$ هم میرسه.