*Psycho* کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Nov 14, 2010 #1 با سلام ریجن: 3 همراه با دفترچه پلاتنیوم هم نیست. قیمت فروش: 20 هزار تومان فروخته شد ! با بازی های زیر هم تعویض می کنم: Mortal Kombat vs DC Universe یا Assassin's Creed 2 آخرین ویرایش: Nov 19, 2010
با سلام ریجن: 3 همراه با دفترچه پلاتنیوم هم نیست. قیمت فروش: 20 هزار تومان فروخته شد ! با بازی های زیر هم تعویض می کنم: Mortal Kombat vs DC Universe یا Assassin's Creed 2
*Psycho* کاربر سایت Rating - 100% 11 0 0 Nov 15, 2010 #4 نوشته شده توسط Am8!N: 10تومن خریدارم بیشتر... مرسی، ولی با این قیمت 100% ترجیح میدم نگهش دارم. ضمناً الان دوستان تو pm بالاتر هم خواستن و من هنوز نگهش داشتم. نوشته شده توسط Dante May Cry: با Resistance 2 عوض میکنم ! بیشتر... اینو خودم دارم. :d راستی دوستان اگه بازی هم علاوه بر اون بازی هایی که پست اول نوشتم، دارید، تبادل میکنم.
نوشته شده توسط Am8!N: 10تومن خریدارم بیشتر... مرسی، ولی با این قیمت 100% ترجیح میدم نگهش دارم. ضمناً الان دوستان تو pm بالاتر هم خواستن و من هنوز نگهش داشتم. نوشته شده توسط Dante May Cry: با Resistance 2 عوض میکنم ! بیشتر... اینو خودم دارم. :d راستی دوستان اگه بازی هم علاوه بر اون بازی هایی که پست اول نوشتم، دارید، تبادل میکنم.