Black.Mamba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2014 #1 با سلام فروش یا تعویض بازی KillZone:Shadow Fall بازی ریجن all هستش و دیسک و قاب بازی در حد اک و بسیار تمیز هستش.بی خط و خش بیشتر قصدم تعویض با بتلفیلد ۴ هستش اگه ریجن ۱ یا all باشه چه بهتر. قیمت ۱۱۵ و هزینه ارسال هم با خودم. در تهران معامله حضوری.
با سلام فروش یا تعویض بازی KillZone:Shadow Fall بازی ریجن all هستش و دیسک و قاب بازی در حد اک و بسیار تمیز هستش.بی خط و خش بیشتر قصدم تعویض با بتلفیلد ۴ هستش اگه ریجن ۱ یا all باشه چه بهتر. قیمت ۱۱۵ و هزینه ارسال هم با خودم. در تهران معامله حضوری.
jjavad75 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Aug 18, 2014 #2 سلام بتلفیلد 4 دارم ریجن آل چقدر سر میدی عوض کنیم ؟؟
Black.Mamba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 18, 2014 #3 نوشته شده توسط jjavad75: سلام بتلفیلد 4 دارم ریجن آل چقدر سر میدی عوض کنیم ؟؟ بیشتر... پ.خ شد Sent From My HTC One X Using Tapatalk
نوشته شده توسط jjavad75: سلام بتلفیلد 4 دارم ریجن آل چقدر سر میدی عوض کنیم ؟؟ بیشتر... پ.خ شد Sent From My HTC One X Using Tapatalk
Black.Mamba کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 21, 2014 #5 با تشکر از بازیسنتر . بازی فروخته شد . Sent From My HTC One X Using Tapatalk