Radiance کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Feb 24, 2012 #1 سلام.بازی ریجن دو هست.سالم و تر و تمیزه.قیمت هم میزارم 45.ارزونتر هم نمیدم. من مشهدم.هزینه ارسال هم با خریداره. با آنچارتد 3 یا بازی های کالکشن جدید هم عوض میکنم.پول هم لازم باشه رد و بدل میکنیم.
سلام.بازی ریجن دو هست.سالم و تر و تمیزه.قیمت هم میزارم 45.ارزونتر هم نمیدم. من مشهدم.هزینه ارسال هم با خریداره. با آنچارتد 3 یا بازی های کالکشن جدید هم عوض میکنم.پول هم لازم باشه رد و بدل میکنیم.
G god of newgame کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Feb 24, 2012 #2 اونجور که شما infamus رو انداختی رو لبه کیس من فک نکنم دیگه سالم باشه :d ... اگه عنوان خاصی برای تعویض مد نظر داری بگو عزیز!
اونجور که شما infamus رو انداختی رو لبه کیس من فک نکنم دیگه سالم باشه :d ... اگه عنوان خاصی برای تعویض مد نظر داری بگو عزیز!
Radiance کاربر سایت Rating - 100% 7 0 0 Feb 24, 2012 #3 لبه کیس چیه بابا!اون وسط بوده دو ثانیه ،نمرده که! سالمه هنوز دارم خودم بازی میکنم. بازی خاصی به جز اون چیزی که گفتم مد نظرم نیست.اگر چیزی دارین پی ام کنین.
لبه کیس چیه بابا!اون وسط بوده دو ثانیه ،نمرده که! سالمه هنوز دارم خودم بازی میکنم. بازی خاصی به جز اون چیزی که گفتم مد نظرم نیست.اگر چیزی دارین پی ام کنین.