sadrabaktash کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 25, 2011 #1 سلام...یه کالکشن God of war پلمب رجیون 2 دارم که اول ترجیح می دم با Killzone3 یا Heavy Rain عوض کنم فروش در مرحله بعدیه مثل همیشه فقط دوستایی که تهران هستن و میشه حضوری کلک کار رو کند
سلام...یه کالکشن God of war پلمب رجیون 2 دارم که اول ترجیح می دم با Killzone3 یا Heavy Rain عوض کنم فروش در مرحله بعدیه مثل همیشه فقط دوستایی که تهران هستن و میشه حضوری کلک کار رو کند
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Mar 25, 2011 #2 دوسته عزیز یعنی به شهرستانیا نمیفروشید؟ اگه میفروشی قیمت چند؟
sadrabaktash کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 26, 2011 #3 تاکیدم روی تهران و حضوری به دلیل اینه که نمی خوام درگیر کار پستی شم...اگه توی همین سایت تجربه شو داشته باشی می دونی چی میگم
تاکیدم روی تهران و حضوری به دلیل اینه که نمی خوام درگیر کار پستی شم...اگه توی همین سایت تجربه شو داشته باشی می دونی چی میگم
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Mar 27, 2011 #4 نوشته شده توسط sadrabaktash: تاکیدم روی تهران و حضوری به دلیل اینه که نمی خوام درگیر کار پستی شم...اگه توی همین سایت تجربه شو داشته باشی می دونی چی میگم بیشتر... من که خودم ظرف یه هفته 3 تا بازی فروختم همینجا و با پسته پیشتاز فرستادم و مشکلی نبود اصلا
نوشته شده توسط sadrabaktash: تاکیدم روی تهران و حضوری به دلیل اینه که نمی خوام درگیر کار پستی شم...اگه توی همین سایت تجربه شو داشته باشی می دونی چی میگم بیشتر... من که خودم ظرف یه هفته 3 تا بازی فروختم همینجا و با پسته پیشتاز فرستادم و مشکلی نبود اصلا