Reza_Sezar کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Apr 15, 2014 #1 سلام عین اکبند هست. ریجن free. تعویض با ac4 یا INF SS قیمت فروش ۱۳۰
Reza_Sezar کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Apr 16, 2014 #3 دوستان این بازی ۱ بار رفته تو دستگاه. من AC4 سفارش داده بودم نداشتند بدون اطلاع من اینو فرستادن. منم گفتم بدعنقی نکنم شاید بازیش خوب باشه ولی من کلا مخفی کار نیستم خشن کارم! برا همین بازی نکردم اصلا!
دوستان این بازی ۱ بار رفته تو دستگاه. من AC4 سفارش داده بودم نداشتند بدون اطلاع من اینو فرستادن. منم گفتم بدعنقی نکنم شاید بازیش خوب باشه ولی من کلا مخفی کار نیستم خشن کارم! برا همین بازی نکردم اصلا!
EZIO-sh کاربر سایت Rating - 100% 35 0 0 Apr 17, 2014 #5 ﺩاﺩاﺵ ﺧﺮﻳﺪاﺭﻡ.ﭘﻴﻐﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺭﻭ ﭼﻚ ﻛﻦ.اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺠﺰ اﻭﻟﻲ.ﭼﻮﻥ ﻳﻪ ﻟﺤﻆﻪ ﻣﻨﺘﻔﻲ ﺷﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪ ﻛﺎﺭﻡ.
Reza_Sezar کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Apr 18, 2014 #6 نوشته شده توسط EZIO-sh: ﺩاﺩاﺵ ﺧﺮﻳﺪاﺭﻡ.ﭘﻴﻐﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺭﻭ ﭼﻚ ﻛﻦ.اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺠﺰ اﻭﻟﻲ.ﭼﻮﻥ ﻳﻪ ﻟﺤﻆﻪ ﻣﻨﺘﻔﻲ ﺷﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪ ﻛﺎﺭﻡ. بیشتر... فروخته شد به ایشون
نوشته شده توسط EZIO-sh: ﺩاﺩاﺵ ﺧﺮﻳﺪاﺭﻡ.ﭘﻴﻐﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺭﻭ ﭼﻚ ﻛﻦ.اﻟﺒﺘﻪ ﺑﺠﺰ اﻭﻟﻲ.ﭼﻮﻥ ﻳﻪ ﻟﺤﻆﻪ ﻣﻨﺘﻔﻲ ﺷﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪ ﻛﺎﺭﻡ. بیشتر... فروخته شد به ایشون