فروش یا تعویض بازیهای MAG , RDR , Batman: AA

• Thread starter Thread starter cheatcc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

cheatcc

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام.
من این بازیهارو برای تعویض یا فروش میزارم البته فقط برای بچه های کرج !

MAG -- ریجن 2 -- درحد آک -- دفترچه سالم و بدون هیچ عیبی -- قیمت 50 تومن و یا تعویض با MAFIA 2
RDR -- ریجن 3 -- تقریبا آک (بسیار نو) -- دفترچه کاملا سالم -- قیمت 50 تومن و یا تعویض با MAFIA 2
Batman: AA -- ریجن 2 -- درحد آک -- دفترچه سالم و بدون عیب -- قیمت 40 تومن
----------------------------------------------------------------------------------------
قیمت RDR کاملا مقطوع میباشد اما بقیه , چند تومنی جای بحث داره !
----------------------------------------------------------------------------------------
پ.خ بدید , اگر جواب نگرفتید , میل بزنید : MicroLink_ir@yahoo.com

آخرین ویرایش:
دوست عزیز متاسفانه اولین اخطار رو مجبور هستم به شما بدم به علت اینکه به قانون زیر توجه نکردید. این بخش قراره توش سخت گیری های لازم انجام بشه تا روندی مثل گذشته رو طی نکنه.

تاپیک شما قفل نمیشه اما یکی از بازی های شما رو با استناد به قانون زیر پاک می کنم و در صورت نیاز خودتون می تونید بعدا ویرایش کنید و بازی ها رو جا به جا کنید.

کاربران فقط می توانند در هر زمان حداکثر 3 بازی خود را برای فروش قرار دهند، همچنین بازی ها باید کاملاً شخصی و متعلق به خود کاربر باشند بدین معنی که فروش بازی های نو به هر نحوی غیر مجاز هست و در صورت مشاهده با شخص برخورد خواهد شد.

موفق باشید

• Like
Reactions: SHePArd
دوست عزیز متاسفانه اولین اخطار رو مجبور هستم به شما بدم به علت اینکه به قانون زیر توجه نکردید. این بخش قراره توش سخت گیری های لازم انجام بشه تا روندی مثل گذشته رو طی نکنه.

تاپیک شما قفل نمیشه اما یکی از بازی های شما رو با استناد به قانون زیر پاک می کنم و در صورت نیاز خودتون می تونید بعدا ویرایش کنید و بازی ها رو جا به جا کنید.

موفق باشید

قیمت چی ؟ RDR آکبند 64 تومنه اونوقت...

حالا من نمیخوام بخرم اما واقعا تعجب کردم که به قول شما سخت گیری قراره بشه

این روند پیش بره میشه مثل همون تاپیک خدا بیامرز...

قیمت چی ؟ RDR آکبند 64 تومنه اونوقت...

حالا من نمیخوام بخرم اما واقعا تعجب کردم که به قول شما سخت گیری قراره بشه

این روند پیش بره میشه مثل همون تاپیک خدا بیامرز...
دوست عزیز شما خودتون قوانین رو نخوندید و دارید پست میدین. ایشون بازیشون رو می تونند تا یک قیمت معقولی بفروشند و کسی هم که خریدار باشه می تونه بخره و می تونه نخره به عهده خودش هست. تو این بخش کسی قرار نیست کاسه داغ تر از آش مثل توی بازارچه بشه. دفعه بعد هر کسی به هر علتی خلاف قوانینی که وضع شده پست بده اخطار داده خواهد شد پس دقت کنید. با تشکر

قیمت اجناس می بایست عادلانه تعیین گردد و با هرگونه سودجویی به شدت برخورد خواهد شد. ایجاد بازار سیاه و اقدام به فروش کالا با قیمت های بالاتر از ارزش واقعی کالا مطلقاً ممنوع است. همچنین سایر کاربران نیز حق انتقاد از قیمت های ذکر شده و سعی در بی ارزش جلوه دادن بازی ها را ندارند.

دوست عزیز شما خودتون قوانین رو نخوندید و دارید پست میدین. ایشون بازیشون رو می تونند تا یک قیمت معقولی بفروشند و کسی هم که خریدار باشه می تونه بخره و می تونه نخره به عهده خودش هست. تو این بخش کسی قرار نیست کاسه داغ تر از آش مثل توی بازارچه بشه. دفعه بعد هر کسی به هر علتی خلاف قوانینی که وضع شده پست بده اخطار داده خواهد شد پس دقت کنید. با تشکر

خوب برهان اين آقا اومده بازی دسته دومو داره هم قيمت بازی نو ميفروشه اين قيمت معقوله؟

خوب برهان اين آقا اومده بازی دسته دومو داره هم قيمت بازی نو ميفروشه اين قيمت معقوله؟
نه معقول نیستش از نظر من ولی کسی هم که میخره باید قدرت تشخیص داشته باشه. این قانون رو بیشتر برای جلوگیری از سودجویی زدیم که مثلا اگر در روزهای اول اومدن یک بازی کسی بعد از انجام بازی قیمت نا معقول داد یا خواست بازی آک رو بفروشه باهاش برخورد کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or