فروش کنسول Xbox One از PS4 در ماه سپتامبر میلادی بیشتر بوده است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z113.jpg
به نظر می‌رسد مایکروسافت در این چند ماه دوران موفقیت‌ آمیزی را سپری می‌کند چرا که طبق گزارش‌های ماهیانه توسط تحلیلگران بازار کنسول‌ها، فروش کنسول Xbox One از Playstation 4 سونی پیشی گرفته است.

گروه NPD اخیراً گزارش داده که کنسول Xbox One پرفروش‌ترین کنسول ماه سپتامبر میلادی در آمریکا بوده است. این سومین ماهی‌ست که فروش Xbox One نسبت به Playstation 4 بیشتر بوده است.

دلیل موفقیت اخیر مایکروسافت را می‌توان عرضه‌ی کنسول Xbox One S نامید چرا که این کنسول که نسبت به نسخه‌ی اصلی Xbox One کوچک تر است از پخش کننده‌ی دیسک‌های 4K بلوری و ویژگی HDR پشتیبانی می‌کند.

مایکروسافت با ارسال بیانه‌ای به وب‌سایت VentureBeat اعلام کرد که کنسول Xbox One در ماه سپتامبر در انگلستان نیز به عنوان پرفروش ترین کنسول بازار شناخته می‌شود. Xbox One تنها کنسول نسل هشتمی‌ست که در ماه سپتامبر میلادی در مقایسه با سپتامبر سال گذشته [2015] در مناطقی نظیر آمریکا، انگلستان و استرالیا با افزایش فروش مواجه بوده است.

بازی Forza Horizon 3 نیز به عنوان پر فروش ترین بازی first party این ماه شناخته شده است. این بازی با تحسین منتقدین و بازیکنان همراه بوده که آنرا یکی از بهترین بازی‌های ریسینگ امسال نامیده‌اند.

با این حال مشاهده‌ی رقابت مایکروسافت و سونی در ماه اکتبر [ماه فعلی] جالب توجه خواهد بود چرا که مایکروسافت بازی محبوب Gears of War 4 را در چنته دارد و از آن سو سونی اقدام به عرضه‌ی هدست واقعیت مجازی Playstation VR کرده است.

منبع

بنده بسیار خرسند ام ازین وضعیت فروش
امیدوارم 3 ماه دیگه هم به همین منوال پیش بره
سونی متاسفانه یسری سیاست ها اشتباهی رو پیش گرفته از وقتی اختلافش زیاد شده با مایکروسافت و بنظرم نزدیک شدن رقابت به نفع ما خواهد بود

بنده بسیار خرسند ام ازین وضعیت فروش
امیدوارم 3 ماه دیگه هم به همین منوال پیش بره
سونی متاسفانه یسری سیاست ها اشتباهی رو پیش گرفته از وقتی اختلافش زیاد شده با مایکروسافت و بنظرم نزدیک شدن رقابت به نفع ما خواهد بود
کدوم سیاست اشتباه ؟؟؟؟؟؟

ایکس باکس s چیز خوبیه چونکه الان یه بلو ری پلیر 4k با قابلیت hdr بخوای بخری ارزونترینش سامسونگه که 350 دلار پولشه مارکای ژاپنی مثل پاناسونیکشو تا 750 دلار پول بایستی بالاش بدی این بدبخت زیر 300 دلار پولشه هم بلو ری 4k با قابلیت hdr پخش میکنه هم دستگاه بازیه والا خریدن s معامله با ارزشیه من با اینکه خودم وان معمولی دارم وسوسه شدم یکی بخرم.

ایکس باکس s چیز خوبیه چونکه الان یه بلو ری پلیر 4k با قابلیت hdr بخوای بخری ارزونترینش سامسونگه که 350 دلار پولشه مارکای ژاپنی مثل پاناسونیکشو تا 750 دلار پول بایستی بالاش بدی این بدبخت زیر 300 دلار پولشه هم بلو ری 4k با قابلیت hdr پخش میکنه هم دستگاه بازیه والا خریدن s معامله با ارزشیه من با اینکه خودم وان معمولی دارم وسوسه شدم یکی بخرم.
این پاناسونیک اخر با گرون بازیش سرش به باد میده اون زمان که 3do عرضه با یه قیمت فضایی میفروخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or