فروشنده فروش کنسول PS4

god of shadow

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
درود

دوستان قصد فروش کنسولم رو دارم.
کنسول به رنگ سفید و مدل دستگاه CHU1100A هست. ریجن دستگاه 2 ژاپن هست. هارد کنسول 500 گیگ هستش.
دستگاه بسیار تمیز و بدون هیچ مشکلی هست. قسمت براق کنسول هم اونقدر که خودم حساس بودم خط و خشی نداره( یکی دوتا خش هست که اصلا اونقدر کم و ناچیزه که دیگه فکر کنم بر اثر گرد و خاک ایجاد شده :D)
از کنسول به خوبی مراقبت شده و تقریبا بعد از هربار استفاده، کنسولو تمیز میکردم.
تمامی متعلقات کنسول همراهش هست و هیچ مشکلی ندارن.
آخرین فریمور کنسول نصب هست.
برای دسته از همون زمان خریداری کنسول، محافظ آنالوگ خریدم و دسته بسیار تمیز هستش.
هدست مونو یا همون mono chat earbud کاملا نو هست و استفاه نکردم ازش. چون اصلا آنلاین بازی نکردم با کنسول.
کلا شاید کمتر از 10 تا بازی مختلف با کنسول انجام داده باشم و هدفم از خرید PS4 بیشتر بازی کردن بازی های انحصاری این کنسول بود. هیچ وقت هم آنلاین با PS4 بازی نکردم. من چون در واقع یه PC GAMER هستم، زیاد با این کنسول بازی نکردم و تمیزی دستگاه هم به همین خاطر هست.
جعبه کنسول کاملا سالم و بسیار تمیز هست.
به خریدار کنسول یک عدد هدست کنسول Xbox 360 هدیه داده میشه.( چون کلا اهل آنلاین نیستم فقط یکبار ازش استفاده کردم برای تست و کاملا نو هست و یه یادگاری مونده بود واسم از اون کنسول نازنین :D. ) همچنین این هدست با یک تبدیل فیش 2.5 به 3.5 که 2-3 هزار تومن بیشتر قیمت نداره به راحتی به دسته کنسول PS4 نصب میشه و میتونین ازش استفاده کنید.
همچنین دو عدد محافظ نو آنالوگ هم تقدیم میشه.

قیمت کنسول برای فروش 787 هزار تومان
هزینه ارسال به عهده خریدار
به صورت حضوری هم مقدور هست و میتونین تشریف بیارین

همراه کنسول 3 عدد بازی موجود میباشد که اگر خواستین همراه کنسول تقدیم میشه. اگر کنسول و بازی ها رو یکجا بخرید، میتونم یه مقدار تخفیف بهتون بدم. دیسک بازی ها و قابشون کاملا سالم هستن و خط و خشی ندارن.
روی کنسول بازي كوجيما به اسم Silent Hills P.T كه از روی PSN حذف شد هم نصب هست.

فروش کنسول ترجیحا برای دوستان تهرانی و به صورت حضوری. به خاطر اینکه خیالشون راحت باشه و به راحتی بتونن حضوری تشریف بیارن و کنسولو از نزدیک ببیینن و دیگه نخواد هزینه پست هم بدن. در هر صورت اگر خواستین چه به صورت حضوری و چه به صورت پیک یا پست، من در خدمتم.
اگر خواستین به من پیام خصوصی بدین تا با هم در ارتباط باشیم.
با تشکر

فروخته شد

Attachments

• IMG_2466.JPG
    IMG_2466.JPG
    123.4 KB · مشاهده: 36
  • IMG_2472.JPG
    IMG_2472.JPG
    184.4 KB · مشاهده: 34
  • IMG_2473.JPG
    IMG_2473.JPG
    146.4 KB · مشاهده: 35
  • IMG_2496.JPG
    IMG_2496.JPG
    149.7 KB · مشاهده: 33
  • IMG_2509.JPG
    IMG_2509.JPG
    214.5 KB · مشاهده: 29
  • IMG_2523.JPG
    IMG_2523.JPG
    305.8 KB · مشاهده: 33
  • IMG_2534.JPG
    IMG_2534.JPG
    150.7 KB · مشاهده: 29
  • IMG_2529.JPG
    IMG_2529.JPG
    191 KB · مشاهده: 30
  • IMG_2530.JPG
    IMG_2530.JPG
    188.1 KB · مشاهده: 28
  • IMG_2518.JPG
    IMG_2518.JPG
    252.3 KB · مشاهده: 30
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: al2 and Dreamcast
ps3 va sar?
درود

دوست عزیز قصدم فقط فروش هست

قیمت درست و معقول همینه کارت درسته
نه مثل بعضی ها که پول اکبند میزارن پز هم میدن

درود

ممنون از نظرتون دوست عزیز. واقعا خواستم که منصفانه باشه. امیدوارم که هر کسی که خرید راضی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or