فروش کابل مانیتور (VGA) با کیفیت تصویر خوب و تعدادی بازی 360

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Konami

Administrator
Rating - 100%
35   0   0
سلام ...
یک کابل مانیتور که بهترین کیفیت را دارد من خودم تضمین میکنم هیچگونه افت کیفیت و سایه ای نداره به همراه لیست بازی های زیر که همگی j یا free هستن بر روی دیسک های ورباتیم و aone و hp همگی برای شرکت های پرتو و وست و نکست بدون خط و خش به همراه قاب و کاور. کابل قیمت بالایی هم خریداری شده ولی نمیخوام به قیمت بالایی بدم بیشتر قصد از فروش بخاطر اینه که چون دیگه بهش احتیاج ندارم و کابل بسیار خوبی هست میخوام کس دیگه ای استفاده کنه پس قیمت پیشنهادی بدین.

بازی ها هم قیمت هم زیاد مهم نیست هرچی پیشنهاد دادین البته تکی نمیدم مگر بخواهین با بازی های جدید تبادل کنیم. دلیل فروش بازی ها هم بخاطر این هست که به دلایلی از هر کدام 2 یا 3 تا دارم!

Ace Combat 6: Fires of Liberation
Assassin's Creed
BioShock
BlackSite: Area 51
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII
Blue Dragon
Burnout Paradise
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Juarez
Clive Barker's Jericho
Colin McRae: DIRT
Conan
Condemned 2: Bloodshot
Crackdown
Crash of the Titans
Dark Sector
Dead or Alive 4
Dead or Alive: Xtreme 2
Dead Rising
DEF JAM: ICON
Devil May Cry 4
Enchanted Arms
Eternal Sonata
F.E.A.R.
Far Cry Instincts: Predator
Fatal Inertia
FIFA 07
Forza Motorsport 2
Gears of War
Grand Theft Auto IV
Half-Life 2: The Orange Box
Halo 3
Halo 3: Bonus
Hour of Victory
Just Cause
Kane & Lynch: Dead Men
Lost Odyssey
Lost Planet: Extreme Condition
Mass Effect
Medal of Honor: Airborne
Naruto: Rise of a Ninja
NBA Live 08
NBA Street Homecourt
Need for Speed ProStreet
Overlord
Perfect Dark Zero
Project Gotham Racing 4
Project Sylpheed
Rayman: Raving Rabbids
Ridge Racer 6
Saint's Row
Sega Rally
Shutokou Battle X
Skate
Stranglehold
The Darkness
TimeShift
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
Turok
Virtua Fighter 5
Winning Eleven 2008
WWE SmackDown! vs. RAW 2007
WWE SmackDown! vs. RAW 2008

سلام حامد جان
من بيشتر بازهاي قديمي 360 رو ميخوام، من از پستتون متوجه نشدم كه بازي ها رو تك هم ميدين يا بايد همرو باهم بخريم (!).
اگه تك ميدين كه قيمت بدين، ضمنا دستگاه من iXtreme 1.4 هست، بازيهاي قديمي شما Full stealth هستن؟ از كجا بدونم كه كدوما Full Stealth هستن چون اگه نباشه دستگاهم اجرا نميكنه.

كابل VGA تون رو اگه قيمت خوب بدين من برميدارم، فقط ماركش رو بگين (بالاخره يه brandاي روش زده).

قيمت رو هم معمولا رسمه كه فروشنده ميده! پس يه قيمت پايه بگين براي بازي ها و كابل.

تشكر.
خيلي بازي خوب توش زياده، قيمت خوب بده زياد بگيريم!

آخرین ویرایش:
سلام !
خوبی علی آقا !!

آقا pmتون رو چک کنید ! و امکان داره تعداد بازی هایی رو که انتخاب کردم بیشتر هم کنم !

مرسی و منتظرم

سلام ...
کابل مشابه مایکروسافت هست درجه یک مارک خاصی نداره تبدیل هم براش گرفتم که اگر مانیتور ورودی نداشت بشه استفاده کرد. نمیدونم الان تو بازار قیمتش چنده ولی فکر کنم دور و بر 35 تا 40 باشه البته باز هم مطمعن نیستم. حالا هرکی خواست قیمت خودشو اینجا بده من زیاد سر قیمت چونه نمیزنم.

5c1377.jpg

2whnpch.jpg

بازی ها هم 2000 تومان خوبه؟ منظورم از تعداد حداقل 10 تا باشه که به پستش ارزش داشته باشه. راستی یادم رفت یکسری بازی های قدیمی هم مالزی دارم مثل همون Crackdown و Perfect Dark Zero و Ridge Racer 6 و Rayman: Raving Rabbids و چند تا دیگه که 1500 میدم . حساب هم سیبا هم پارسیان هم سپهر و هم کشاورزی دارم با هر کدوم راحتین :)

راستی 1 فن هم هست فقط باز شده تست شده و چون لازم نداشتم دوبار بسته شده هر کی خواست قیمتش مهم نیست.

b5fdr6.jpg

تشكر، در مورد Stealth بودنشون چي؟ كدوما stealth هستن؟ tomb raider هارو نداري؟ حضوري هم ميتونم بيام (ماشين دارم). فقط ميخواستم بازيها از دست نره چون من تازه 360 گرفتم و دوست داشتم بازيهاي قديميش رو بازي كنم.

قيمت كابل VGA رو هم نفرمودين، نميدونم كابل Next و West چيه ولي كابل نو رو اولي ميگه 26 و دومي ميگه 23 تومن. كابل اصل مايكروسافت اين قيمتي هست كه شما فرمودين.

Wiiرايش:
حامد جان اگه بازي ها stealth باشن يا من بتونم با يه روشي روي iXtreme خودم راهشون بندازم (اگه يه راهي پيدا بشه كه بتونم بازي non-stealth رو روي iXtreme اجرا كنم) خيلي از بازيها رو ميخوام!
فقط بايد بشينم بررسي كنم كدوما free هستن چون كنسول من UC هست.
اگه پول لازم نيستي، من يه مقدار بيعانه بذارم خدمتت وقتي پولم بيشتر شد بقيشو تقديم كنم.

DSرايش:
حامد جان، من يه كوه بازي قديمي PC دارم (از زمان سيدي)، اگه به كارت ميان برات ليست كنم. يه سري سريال خارجي هم دارم كه شرط ميبندم هيچ كس اينجا اونا رو نداره و اكثرا از شبكه HBO پخش ميشن و تو ايران معروف نيستن، مثله Entourage يا Weeds.

آخرین ویرایش:
خب من کنسولم pal ه.. حدود 7-8 تا بازی می خوام... از کجا بدونم نوع دیسکی ه می خوام چیه ؟

سلام
اقا کابل رو لطف کن یه قیمتی بده بعد فکر کنم اگه اصل نباشه نوش 25 تومن باشه من تهران هستم راتی همراه با این یه 10 تا هم بازی می خوام لطف کن بگو کابل با 10 تا بازی چقدر میشه
با تشکر;)

سلام ...
بازی ها همه فروخته شد.

کابل هم بگم با اونی که قیمت گرفتین فرق میکنه. یکی از بچه ها 20 خواسته اما هنوز قطعی نکرده کسه دیگه ای هست که 100% بخواد پیغام خصوصی بزنه که یکبار برم پست هم بازی ها را پست کنم هم کابل.

بابا من كه پست اول رو زدم، گفتم هم كه خيلي هاش رو ميخوام ...

كابل رو من ميخوام، فقط آخرين قيمت چقدر هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or