فروش چشم گیر ps3 در فرانسه

*Mohammad*

کاربر سایت
Sony Computer Entertainment چندی پیش اعلام کرد که فروش PS3 در فرانسه تا 12 اکتبر بیش از 100000 دستگاه بوده است و روز به روز رشد می کرده است.
بر اساس گزارش شرکت سونی، با آمدن PS3 های جدید شاهد فروش بسیار مطلوب آن در جهان باشید که می تواند قدرت خود را کم کم ثابت کند
همچنین قیمت PS3 مدل 40 GB در فرانسه 400 یورو می باشد.

Ps3 40 توي اروپا خيلي خوب فروش كرده. حتي X360 رو توي اروپا پشت سر گذاشته. بايد منتظر باشيم تا Ps3 40 به آمريكا هم برسه . فكر كنم استقبال چشمگيري ازش بشه.

PS3 Dare Ghogha Mikone..... in alan wake ham az daste 360 dar miare mikhandim.:laughing:

اولا دوست عزیز این زبانو فارسی کن یک موقع اخطار نگیری ;)
بعد این حرف شما امکان نداره ماکرو سرشو و mass ( البته شماره های بعدش ) بخواد از دست بده نمیزاره این ابر بازی از دستش بره ( خواهشا از جمله من بحث درست نکنین من یک نوع فرضیه گفتم ) :-":biggrin1:

Be khoda CHON VISTA DARAM INJURIE. KASI RAHI MIDUNE TU VISTA Che juri farsi mishe type kard?

1-ابتدا وارد کنترل پنل ویندوز شوید.
2-سپس وارد قسمت clock.Language.and Region شوید .و در صفحه باز شده ذر پایین قسمت Regional and language options قسمت Change display language را انتخاب کرده .
3-در این صفحه در قسمت بالا Keyboards and language را انتخاب کنید .
4-در این قسمت change keyboars… را بزنید و در صفحه باز شده Add را زده و از داخل منو Persian را انتخاب کنید و در قسمت keybord گزینه Persian را تیک بزنید.
5-OK کرده و براحتی فارسی تایپ کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی سایت ویکی پدیا فارسی هم مطلب کاملی در باره نصب صفحه کلید استاندارد ( و در نتیجه توانایی فارسی نویسی ) وجود داره .

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or