فروش پلی استیشن 3 160 گیگ در حد اک

• Thread starter Thread starter Robin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Robin

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
کنسولو خریدم اصلا باهاش حال نکردم فقط یه انچارتد 2 باهاش تموم کردم رو هاردش چنتا بازیه دیگه هم هست هیچ کدومو بازی نکردم شاید کلا 10یا15 ساعت باهاش بازی کردم قیمت پایم هم400 میزارم عجله ایم واسه فروشش ندارم پیشنهاداتونو پ.خ بکنید اینم عکساش راستی فقط تهران شرق باشه راحت ترم قیمتو به 390 کاهش دادم
بچه ها هی میپرسیدن اینم اضافه میکنم کنسول کپی خوره
فروخته شد

آخرین ویرایش:
سلام
شرمنده آقا پوریا از قیمتها خبر داری؟؟
نوی ps3 slim 160 gb 410 تومنه شما 420 میدید!!!
به هر حال با کسر 30 درصد واینکه دستگاه خیلی تمیزه اینطور که میگید من 300 هستم بدون بازی و اینجور چیزها فقط دستگاه.دسته.سیم برق.کابل سه فیش

سلام
شرمنده آقا پوریا از قیمتها خبر داری؟؟
نوی ps3 slim 160 gb 410 تومنه شما 420 میدید!!!
به هر حال با کسر 30 درصد واینکه دستگاه خیلی تمیزه اینطور که میگید من 300 هستم بدون بازی و اینجور چیزها فقط دستگاه.دسته.سیم برق.کابل سه فیش
اقا نوش 440 همین دیروز کل پشت شهرداری رو گشتم بخواین کابل hdmi هم روش میدم

اقا نوش 440 همین دیروز کل پشت شهرداری رو گشتم بخواین کابل hdmi هم روش میدم

میثم رو که میشناسی.فروشگاه سونی که میشناسی و...
اونایی هم که این قیمت دادن خیلی نامردن دیدن xbox گرون شده گفتن بزار اینم یه چیزی بندازیم وسط
همشون بین 410 الی 415 میدن
به هر حال من همون 300 تومن سر حرفم هستم کابل هم بیخیال خودم کلی دارم اگه دسته رو هم ندی نمیخوام فقط دستگاه برام مهمه:d
به هر حال با دسته و دستگاه 300
بدون دسته و فقط دستگاه 260 من پایه ام

میثم رو که میشناسی.فروشگاه سونی که میشناسی و...
اونایی هم که این قیمت دادن خیلی نامردن دیدن xbox گرون شده گفتن بزار اینم یه چیزی بندازیم وسط
همشون بین 410 الی 415 میدن
به هر حال من همون 300 تومن سر حرفم هستم کابل هم بیخیال خودم کلی دارم اگه دسته رو هم ندی نمیخوام فقط دستگاه برام مهمه:d
به هر حال با دسته و دستگاه 300
بدون دسته و فقط دستگاه 260 من پایه ام
دوست من خیلی نا جوان مردانه قیمت میدی همین الان 370 مشتری داره اما من نمیخوام زیاد ضرر کنم کلا هم گفتم عجله ای واسه فروشش ندارم

آخرین ویرایش:
دیگه خودتون میدونید که وقتی از حالت اک در میاد قیمتش میاد پائین حداقل30 درصد این عرف بازاره
همین الان یه 250 گیگ تا خرخره بازی 350 میده یکی از دوستام اما چون میدونم چه بلاهائی سرش اورده نمیخوام
اخرین قیمتم 320 اگر خواستید پیام خصوصی بدید

خیلی عذر میخوام پیامو دیدم کفری شدم چون خودمم دارم کنسولم رو میفروشم و اینجا تو این سایت برا فروش گذاشتم و دلیلشم اینه که نمیخوام به این بازاریا بفروشم چون خدایی خیلی نامردن دستگاه رو میخری روزه بعد نصف قیمت میخوادش حالا میگیم اونا به سودوضررشون فکر میکنن ولی اینجا هر کی میخره بازاری نیس که جنابعالی وقتی بخواید یه دستگاهی که زیاد کار نکرده بخری چه فرقی میکنه با یه دستگاهه نو که مشکلی هم نداره.منم دارم کنسولمو میفروشم بخاطر مشکلی که تو شهرمون دارم همین ولی یه نفر که پیداش میشه برا خریدش حسابی پشیمونم میکنه. ببخشید
ممنون دوست من, من میگم به جای اینکه بازاریه بخواد سود کنه اینو یکی بخره کمک کرده یکی مثل خودش ضرر نکنه

دوستان پیشنهاد بدید باهاتون راه میام:d

خیلی عذر میخوام پیامو دیدم کفری شدم چون خودمم دارم کنسولم رو میفروشم و اینجا تو این سایت برا فروش گذاشتم و دلیلشم اینه که نمیخوام به این بازاریا بفروشم چون خدایی خیلی نامردن دستگاه رو میخری روزه بعد نصف قیمت میخوادش حالا میگیم اونا به سودوضررشون فکر میکنن ولی اینجا هر کی میخره بازاری نیس که جنابعالی وقتی بخواید یه دستگاهی که زیاد کار نکرده بخری چه فرقی میکنه با یه دستگاهه نو که مشکلی هم نداره.منم دارم کنسولمو میفروشم بخاطر مشکلی که تو شهرمون دارم همین ولی یه نفر که پیداش میشه برا خریدش حسابی پشیمونم میکنه. ببخشید
چون شما داری کنسولتو میفروشی دلیل نمیشه کفری بشی از این پستا بدی دوست عزیز
امثال من اگر میان اینجا دنبال کنسول دست دوم میگردن واسه اینکه نمیخوان نو بگیرن یعنی نمیخوان پول نو بدن من پیشنهاد دادم این دوستمون خواست میفروشه نخواست نمیفروشه به همین سادگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or