فروش يك عدد Ps3 20gig نو

Saeed.x360

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام خدمت همه ي دوستان خودم:love:
من بخاطر پاره اي از مشكلات مالي(شخصي) مجبورم (بر خلاف ميل باطني) دستگاهمو بفروشم لازم به ذكر هست من فقط دستگاهمو بخاطر پاره اي از مشكلات مجبور شدم بفروشم و گرنه فكر نكنم كسي از PS3 ناراضي باشه.:((
در ضمن من هنوز هيچ بازي رو نتونستم خريداري كنم و خوشبختانه يا متاسفانه توفيق بازي كردن با پلي3 رو از طريق مستقيم پيدا نكردم ولي بگم من چندوقت پيش يك بازي Motorstorm رو از Store دانلود كردم و الان تو هاردشه و خوشبختانه لااقل يك بازي تو هاردش هست كه بيكار نمونيد.
دستگاه هم همون طور كه گفتم 20GIG هست و رجيونش هم Ntsc/J هست و كار هم نكرده:cheesygri دستگاه رو هم به بهترين قيمت هايي كه ارائه بشه تحويل داده ميشه
(دوستان من چندوقت ديگه ميام تهران پس لطفا قيمت هاتون رو هر چه سريعتر به من اطلاع بديد)
موفق و پيروز باشيد
سعيد

فعلا قيمت پايه ام همينه خداييش من الان هنوز هيچي نشده بايد30 تومن ضرر كنم ولي اگه كسي واقعا قصد خريد رو داشته باشه باهاش راه ميام
موفق باشيد

قیمت 520 تومان برای PS3 20 ؟!؟!؟:confused:
الان با 550 تومان می تونی PS3 60 GB اکبند بخری...
تو سایت گرون فروش RayanSaba قیمت 20GB اکبند رو زده 510.000.
می تونی خودت ببینی
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1388

قیمت 520 تومان برای PS3 20 ؟!؟!؟:confused:
الان با 550 تومان می تونی PS3 60 GB اکبند بخری...
تو سایت گرون فروش RayanSaba قیمت 20GB اکبند رو زده 510.000.
می تونی خودت ببینی
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1388

خوشحال ميشم قيمت جديد PS3 تو فروشگاههاي مختلف بگي نه سايت !!!! چون اون موقع فكر كنم مقايسه قيمت بهتر باشه در ضمن اون سايتها قيمتشون فوق العاده هست نه تنها پلي3 بلكه 360 رو هم به قيمتهاي خيلي خوبي ميده ولي خب كي ازونا ميخره !!!;)
در ضمن من گفتم اگه كسي قصد خريد رو داشته باشه من باهاش راه ميام و بازم دوباره ميگم من هنوز هيچ ديسك بازي تو دستگاهم قرار ندادم
موفق باشيد

من حاضرم دستگاه خالی را ازات 400تومان بخرم

دوست عزيز سلام و از پيشنهادت ممنونم ولي فعلا امكان فروش قطعه به قطعه برام ممكن نيست چون واقعا يكم دردسر داره و هم وقتشو متاسفانه ندارم ولي بازم بهش فكر ميكنم:love:
موفق باشيد

من چندوقت پيش يك بازي Motorstorm رو از Store دانلود كردم و الان تو هاردشه و خوشبختانه لااقل يك بازي تو هاردش هست كه بيكار نمونيد.
دستگاه هم همون طور كه گفتم 20GIG هست و رجيونش هم Ntsc/J هست و كار هم نكرده

شما اول می‌گی با کنسول وصل شدی به لایو، بازی دانلود کردی (صد در صد بازی رو انجام هم دادی)، بعد اومدی می‌گی کنسول نو هست و کار نکرده؟!

شما اول می‌گی با کنسول وصل شدی به لایو، بازی دانلود کردی (صد در صد بازی رو انجام هم دادی)، بعد اومدی می‌گی کنسول نو هست و کار نکرده؟!

خب مسلما من اين بازي رو Test كردم و در اين شكي نيست(دقت كنيد من ميتونستم در اين مورد چيزي نگم و براحتي بازي رو پاكش كنم و بعد بگم نه من با اين كنسول هيچ كاري نكردم ولي گفتم شايد كسي كه دستگاه رو ميخره بهتره بدونه من چيكار كردم و اون هم شايد تو موقيعتي قرار بگيره كه نتونه فعلا يك بازي بگيره و ميتونه لااقل خودشو تا مدتي سرگرم كنه) ولي اگه منظورتون اينه كه بشينم پشت سر هم بازي كنم خير اينجوري نيست. اگه قرار بر اين باشه شما هنگامي كه ميخواين يك كنسول بخرين تو همونجا Test ميكنين درسته خب صد در صد هم اونجا بازي ميكنيد ولي نه بازي كردن به معناي واقعي

آخرین ویرایش:
سامان جون به لايو؟؟!!
راستي سعيد جان خدايي 550 قيمت رو بالا گفتي.

سامان جون به لايو؟؟!!
راستي سعيد جان خدايي 550 قيمت رو بالا گفتي.
بابا سپهرجون كي گفت 550 تومن!!!:eek:
من گفتم به اين قيمت خريدم نه كه به اين قيمت ميفروشم بعدش گفتم به زير 520 يا 510 هم ميدم
خداييش چرا از خودتون قيمت درست ميكنيد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or