فروش و یا تعویض عنوانهای بتل فیلد4 - تایتان فال - متال گیر .

• Thread starter Thread starter pedy56
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pedy56

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان. بنده2 عدد بازی بتل و متال گیر تمیز تمیز بدون هیچ خط و خشی با جعبه دارم و هرکدومو 150 و 130 میدم یا با عناوین وولف و یا واچ و کینکت اسپورت تعویض میکنم.

http://1drv.ms/1sPUA9x

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. بنده3 عدد بازی بتل و تایتان و متال گیر تمیز تمیز بدون هیچ خط و خشی با جعبه دارم و هرکدومو 150 میدم یا با عناوین وولف و یا واچ و کینکت اسپورت تعویض میکنم.

من کینکت اسپورتس رو دارم ولی بازی هایی که داری رو دارم یا داشتم
اگر وولفنشتاین یا اسنایپر کسی داره با کینکت اسپورتس تعویض می کنم

2. تمام افرادی که در بخش مبادلات بازیهای XOne اقدام به فروش هر نوع وسیله ای میکنند موظف به قرار دادن تصویر و یا تصاویری از کالا و درج نام کاربری خود در کنار آن هستند و میبایست آن تصاویر را در را در پست اول تاپیک به نمایش بگذراند. در غیر این صورت گفتگو فوراً حذف شده و کاربر مربوطه تذکری دریافت خواهد کرد. در صورت عدم توجه به این بند از قوانین دسترسی کاربر به مدت 2 هفته قطع خواهد شد.

2. تمام افرادی که در بخش مبادلات بازیهای XOne اقدام به فروش هر نوع وسیله ای میکنند موظف به قرار دادن تصویر و یا تصاویری از کالا و درج نام کاربری خود در کنار آن هستند و میبایست آن تصاویر را در را در پست اول تاپیک به نمایش بگذراند. در غیر این صورت گفتگو فوراً حذف شده و کاربر مربوطه تذکری دریافت خواهد کرد. در صورت عدم توجه به این بند از قوانین دسترسی کاربر به مدت 2 هفته قطع خواهد شد.
watch dalil virayesh

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or